Одноповерхова дерев’яна будівля з терасою: як виглядає будинок багатодітного футболіста Андрія Пятова

Багаторічний воротар донецького "Шахтаря" Андрій Пятов за довгу футбольну кар'єру, звісно, заробив чимало грошей. Отже, може собі дозволити мати будинок власної мрії.

Попри те, що є дружиною знаменитого футболіста, Юлія Пятова вдома без діла не сидить. Постійно щось мудрує, чистить, готує. Адже родина велика – четверо дітей – і всьому треба дати раду.

Як виглядає будинок Андрія Пятова

У своєму Інстаграм-акаунті дружина Андрія Пятова викладає чимало відео з їхнього будинку. Отже, можемо отримати уявлення, як у них усе облаштовано в одноповерховому будинку.

Як виглядає будинок Андрія Пятова

Найперше, в оздобленні зовні та зсередини чимало дерева. Присутні й інші натуральні матеріали. Довкола все потопає в зелені, тож жити тут – одне задоволення. Вздовж всієї довжини будинку розташована доволі широка тераса.

Як виглядає будинок Андрія Пятова

Вона теж дерев’яна й увита рослинами, що в’ються. А ще тут багато дерев’яних горщиків із квітучими рослинами. Є і куточок для відпочинку з матрацом та чималою купою подушок, і підвісне крісло-гамак.

Як виглядає будинок Андрія Пятова

Є чан, щоб приймати гарячі ванни. А неподалік – будиночок на дереві, де грається малеча. Усе це Юлія доглядає власноруч.

Як виглядає будинок Андрія Пятова

Вікна панорамні, що розпочинаються від підлоги, двері скляні, тож до оселі проникає чимало сонячних променів. У передпокої розташовані великі шафи-купе з дзеркальними дверцятами й ціла колекція біжутерії, що прикрашає стіну.

Як виглядає будинок Андрія Пятова

У вітальні стіни й стеля оздоблені вагонкою. Є камін та великий м’який куточок для відпочинку. Кухня сучасна зі всією необхідною технікою. Дружина футболіста доволі вправно готує тут різні наїдки, а рецепти викладає у себе в Інсті.

Як виглядає будинок Андрія Пятова

В інтер’єрі залучені лише натуральні килимки та аксесуари. Деякі з них Пятова плете сама. Майстриня на всі руки. Як таку можна не кохати?! От і живуть у мирі й злагоді багато років поспіль.

Популярне

Схожі статті

ТОП-3 смузі для схуднення: просто пʼю зранку ці коктейлі, а кілограми тануть на очах. Розкриваю секрет

Смузі — це не лише смачний напій, а й чудовий спосіб наситити організм необхідними вітамінами, мінералами та клітковиною, сприяючи при цьому схудненню.

“Куди чоловікам дівати очі?”: Олі Фреймут зробили зауваження за розхристану “душу”. Вбралася не по етикету

Ольга Фреймут, зірка українського шоу-бізнесу, продовжує залишатися в центрі уваги навіть за кордоном. За що саме "прилетіло" колишній ревізорці від підписників?

Має сина від першого шлюбу й грала у “Папіку 2”: що відомо про дружину Станіслава Боклана Наталію Кленіну

Вже 38 років поспіль поряд зі Станіславом Бокланом перебуває жінка, яку всі ми бачили на екрані. На рахунку Наталії Кленіної понад 8 десятків ролей у кіно та незліченна кількість у театрі.