Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Серіал “Леся+Рома”, що став першим україномовним телепроєктом в жанрі ситкому, по праву отримав назву “життєвої енциклопедії в анекдотах”. Ця легка комедія швидко здобула прихильність глядачів завдяки актуальному гумору та відображенню звичних сімейних ситуацій.

Кадри з серіалу Леся+Рома. Скриншот фото з Мережі

Проте після приголомшливого успіху серіалу долі його зірок розійшлися в абсолютно різних напрямах.

Ірма + Дмитро

Ірма Вітовська, яка зіграла Лесю, залишилася працювати й жити в Україні. Вона активно брала участь у культурних і соціальних проєктах, ставши важливою фігурою в українському кіно та театрі. Її патріотична позиція завжди була чіткою, і з початком повномасштабного вторгнення росії жінка проявила себе не лише на культурному фронті. Вітовська на початку війни працювала у шпиталі, допомагаючи пораненим військовим, і серйозно розглядала можливість піти на передову, відчуваючи внутрішню потребу бути ще ближче до лінії оборони.

На противагу їй, її екранний чоловік, Дмитро Лаленков, обрав інший шлях. Після закінчення серіалу актор, який родом з Луганська, почав працювати в росії, де отримував різні ролі та співпрацював із російськими театрами. Його ім’я поступово стало менш помітним в українському просторі. Напередодні вторгнення, у своїх соціальних мережах Лаленков розмістив фото, де поруч були зображені український і російський прапори, з підписом: “Війна зараз точно нікому не потрібна”. Проте 24 лютого 2022 року, коли росія почала повномасштабне вторгнення, цей пост швидко зник із його профілю. Лаленков кардинально змінив свою позицію, почав активно підтримувати Україну та публічно виступати проти російської агресії.

Така трансформація акторів показує, як війна змінила життя навіть тих, хто колись був далеко від політики чи бойових дій. Ірма Вітовська стала символом боротьби та незламності, а Дмитро Лаленков, активно приєднався до тих, хто підтримує свою батьківщину.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.