Як змінювалась MamaRika за час своєї кар’єри – вона ж Настя, вона ж Еріка: з новим ім’ям — новий імідж

Є чимало прикладів, коли зміна імені кардинально впливає на кар'єру артистів. Одним з таких стала Анастасія Кочетова, яку спочатку всі знали як Еріку, а тепер — як епатажну MamaRika.

Її еволюція — це не просто зміна сценічного псевдоніма, а ціла трансформація від образу ніжної поп-співачки до незалежної та потужної артистки з власним баченням.

Перші кроки від Насті до Еріки

Анастасія Кочетова. Скриншот фото з Мережі

Вже в 14 років Анастасія Кочетова брала участь у конкурсі “Червона рута” та у телешоу “Американський шанс”, після якого з’явилася на сцені “Фабрики зірок 3” в образі Еріки — юної дівчини з гарним голосом, приємною зовнішністю і піснями, що швидко стали хітами. Всі пам’ятають ту ніжну дівчину з гарними локонами, яка співала мелодійні пісні про кохання і мрії. Тоді її наставником був Костянтин Меладзе, який говорив про неї:

“Мила, талановита та солодкоголоса дівчина зі Львова”

Однак цей стиль не зовсім відображав її справжню натуру. З часом зростала внутрішня потреба змін і бажання вирватися з образу, що вже здавався замалим для її творчих амбіцій.

Від Еріки до MamaRika. Скриншот фото з Мережі

Революція MamaRika: бунтівний дух і повна свобода

У 2016 році Анастасія зробила рішучий крок — змінила сценічне ім’я на MamaRika, і це стало сигналом до кардинальних змін у її кар’єрі. Від ніжної Еріки не залишилося й сліду. MamaRika — це вибуховий образ, в якому сміливість і свобода стали головними акцентами.

Її музика також зазнала змін: тепер це був не поп, а вибуховий мікс регі, хіп-хопу, фанку та електронних ритмів. Пісні відображали іншу філософію життя — впевненість у собі, відстоювання власних прав і думок, готовність йти наперекір умовностям. Її образ також став більш провокаційним: тату, яскравий макіяж, експерименти з зачісками та стилем одягу — все це підкреслювало її бажання бути справжньою та не підлаштовуватися під шаблони.

У 2020 році співачка вийшла заміж й змінила також офіційне дівоче прізвище і стала Анастасією Середою. Треба сказати, що заміжжя та материнство відбилися на її зовнішності, якоюсь мірою повернувши елегантність та жіночість.

Популярне

Схожі статті

Про них мріють сотні красунь, а вони здувають порошинки з дружин: як виглядають жінки Ями, Притули, Кошового

За кожним успішним чоловіком стоїть жінка, і ці троє — найкращий тому приклад. Ліліана, Катерина та Ксенія — ті невидимі героїні, без яких їхні зіркові чоловіки не досягли б своїх висот.

Вона вже не мама Сердючки, а бабуся з “бордовими губами”: донька Білоконь вперше показала обличчя її онучки

Відома українська артистка Інна Білоконь нині витрачає свій час не на дует із Данилком, а на допомогу доньці у вихованні онучки. Як виглядає новонароджена дівчинка?

Баклажани більше не смажу, а запікаю з секретним соусом та шикарною начинкою: смакує неперевершено!

Поєднайте баклажани із соковитою м'ясною начинкою та ароматними спеціями і ви більше не захочете готувати їх по-іншому. Незвична подача у вигляді баклажанових "сендвічів" із сиром здивує будь-кого.