“Отак і перервалася моя карма”: Санта Дімопулос порівняла всіх своїх чоловіків і втямила, чому не склалося

Весіль у житті Санти Дімопулос було набагато більше, аніж розписів. Офіційно співачка була заміжня лише раз. Решта стосунків – цивільні шлюби. Розпрощавшись з усіма, жінка втямила дещо важливе.

В житті у Санти Дімопулос було три великих кохання. Від стосунків з Андрієм Джеджулою залишився на згадку син Даніель. З Володимиром Самсоненком вони зіграли шикарне італійське весілля, але так і не розписалися.

Санта Дімопулос схарактеризувала своїх чоловіків

Здавалося б, з Ігорем Кучеренком усе по-справжньому й надовго. Але ні! Красуня знову залишилася у розбитого корита тепер уже з 4-річною донькою Софійкою на руках. Напевно, у знаменитості з’явився час на роздуми, тому вона ретельно проаналізувала свої невдачі у спробах створити сім’ю.

Санта Дімопулос схарактеризувала своїх чоловіків: Андрій Джеджула

Коли підписники Інстаграму ексвіагрянки поцікавилися, за яким принципом вона відбирала собі партнерів, адже всі вище перелічені чоловіки абсолютно різні, 37-річна спортсменка відзначила:

“Вони були схожі однією дуже особливою рисою – всі нарциси з уникаюче-тривожним типом прив’язаності… Просто-таки як мій батько був”.

Санта Дімопулос схарактеризувала своїх чоловіків: Володимир Самсоненко

Отже, Дімопулос шукала в представниках сильної статі татові риси. Знаходила їх, але з цього все одного нічого доброго не виходило. Через деякий час закохані розуміли, що краще бути по окремо, а не разом.

Санта Дімопулос схарактеризувала своїх чоловіків: Ігор Кучеренко

Щоб втямити подібну сентенцію, Санті знадобилося три невдалих кохання й багато років життя. Вона клянеться-божиться, що віднині обиратиме собі до пари зовсім інший чоловічий типаж:

“Мені знадобилися роки аналізу, навчання та практик, щоби це побачити та зрозуміти. Так і перервалась моя карма”.

Брюнетка запевняє, що на даний час її серце абсолютно вільне. А чоловік, якому вона довіриться вчетверте, має бути з нею чесним до кінця, викликатиме довіру та дозволить Санті почуватися коханою та щасливою.

Популярне

Схожі статті

Рибний день не лише у четвер: розповідаю, як запекти тріску на овочевій подушці – вечеря за 1 годину

Якщо хочеться здивувати рідню чимось незвичайним, приготуйте на вечерю тріску з овочами. Складіть шматочки риби на цибулеву подушку, накрийте помідорами й запечіть у духовці.

“Було чимало речей некрасивих”: Ахтем Сеітаблаєв пояснив, чому не спілкується з колишньою дружиною і донькою

Ахтем Сеітаблаєв пригадав усі свої стосунки, починаючи з дитячих. Усі вони закінчувалися болісним розставанням. Режисер і досі болісно переживає деякі моменти.

“Підбивають клинці”: 34-річна Надя Дорофєєва на всю Україну розповіла, що ділить чоловіка Кацуріна з іншою

Відома українська співачка Надя Дорофєєва ошелешила зізнанням на всю країну. Як виявилось, вона – далеко не єдина у свого чоловіка Михайла Кацуріна.