43-річний актор “Дизель шоу” Євген Гашенко показав свої бодібілдерські мускули: Віка Булітко оцінила одразу

Актор "Дизель шоу" Євген Гашенко не втомлюється дивувати любителів гумору незвичними образами. А ще у свої 43 роки демонструє ідеальну фізичну форму – просто гора м'язів.

Євген Гашенко відзначив 43-річчя. До цієї дати прийшов із гарними показниками. Накачав м’язи так, що невдовзі зможе й зі Шварценеггером позмагатися у красі тіла. Окрім ідеального торса, актор вкотре довів, що здатен перевтілюватися в будь-які образи.

На честь свого дня народження учасник “Дизель шоу” виклав у своєму Інстаграм-акаунті цілу добірку фото, де виглядає справжнім мачо. Лише на двох світлинах Євген у футболці, а решта – з голим торсом.

Євген Гашенко продемонстрував чудову фізичну форму

Комедійний актор показав себе з усіх ракурсів – спереду, ззаду, збоку. І в жодній позиції прискіпатися до Гашенка просто неможливо – виглядає немов справжній Аполлон. Тим дивніше дивитися попередній пост знаменитого чоловіка.

Там він показав себе на сцені, довівши, що є справжнім майстром перевтілень. Тут ми бачимо Євгена і в ролі зануди в окулярах та з прилизаним волоссям, і кримським татарином у колоритній шапочці та з тоненькими вусиками, і в ролі підводника-невдахи з каченятком та багатьох інших.

Євген Гашенко продемонстрував чудову фізичну форму

Звісно, Вікторія Булітко не змогла пройти мимо й відзначилася вподобайкою під публікацією колеги. Решта “дизельців” чомусь не оцінили м’язів красеня. А, можливо, у них від заздрості просто рука не піднялася натиснути на сердечко?

Шкода, що в рамках гумористичного шоу Євгену неможливо у кожній сценці продемонструвати результати тривалого пітніння у спортзалі та доводиться перетворюватися на хлюпиків та навіть збоченців. Але ж ми з вами тепер чудово знаємо, що приховує актор під сорочкою.

Популярне

Схожі статті

В обіймах таємничих чоловіків: Нікітюк, Кошмал, Камінська показують лише руки своїх коханих – без облич

Серед зірок останнім часом поширюється тенденція приховувати своїх коханих від широкого загалу. Сьогодні в об'єктив камер потрапили лише руки обранців Нікітюк, Кошмал, Камінської, Мішиної.

Орхідея зацвіте, як “божевільна”: досвідчені садівники заявили, що для цього знадобиться лише кубик льоду

Щоб змусити орхідею, щойно зав'яне, зацвісти знову, не треба купувати дорогих добрив. Просто дістаньте з морозилки кубик льоду, і ваша підопічна на підвіконні неначе зшаленіє.

Беру склянку кефіру та 1 яйце. Пухкий і соковитий пиріг з Італії з неповторним смаком – просто і смачно

Пиріг за цим рецептом готується буквально 2 хвилини + час на випічку. При цьому він виходить дуже пухким, повітряним і вологим як кекс. Рецепт з доступних продуктів.