В обіймах таємничих чоловіків: Нікітюк, Кошмал, Камінська показують лише руки своїх коханих – без облич

Серед зірок останнім часом поширюється тенденція приховувати своїх коханих від широкого загалу. Сьогодні в об'єктив камер потрапили лише руки обранців Нікітюк, Кошмал, Камінської, Мішиної.

Леся Нікітюк

Ведуча, що понад усе мріє взяти участь у шоу “Холостячка 3”, у свої 36 років ще жодного разу не була заміжня. Та тепер, схоже, ситуація кардинально змінилася. Леді Ле показала, як її хтось обіймає у ліфті. На жаль, бачимо лише чоловічу руку, яка оповиває талію знаменитості. На іншій світлині є букет жоржин і знову ж таки рука з годинником на стегні у блондинки.

Зірки показали руки своїх обранців

Анна Кошмал

Зірка “Села на мільйон” пішла далі за всіх колежанок. 29-річна акторка заміжня, має 7-річного сина й готується стати мамою вдруге. От тільки, як виглядає її благовірний, ми й досі не знаємо. Можемо хіба що побачити руку в татуюваннях та шматок футболки на спільних світлинах подружжя.

Зірки показали руки своїх обранців

Ксенія Мішина

Зірка “Сусідки” у свої 35 років має сина-підлітка Платона. Натомість обручки на безіменному пальчику зірки ми ще жодного разу не бачили. Інтригою стала фотосесія знаменитості, де акторка знялася топлес, посвітивши ребрами та іншими оголеними частинами тіла. А вишеньки-черешеньки були цнотливо прикриті накачаною чоловічою рукою, вкритою татуюванням з верху до низу, та з масивним браслетом на зап’ястку.

Зірки показали руки своїх обранців

Слава Камінська

Давно водить за ніс шанувальників і колишня “неангелка”. Постійно інтригує, що має стосунки з іноземцем, навіть називає його законним чоловіком. Щоправда, потім сама себе спростовує, заявляючи, що вони поки не одружилися. Та на фото, які Слава викладає в мережу з закордоння, ми, на жаль, не бачимо обличчя її обранця – тільки руки, які обіймають Камінську за талію.

Зірки показали руки своїх обранців

Популярне

Схожі статті

43-річний актор “Дизель шоу” Євген Гашенко показав свої бодібілдерські мускули: Віка Булітко оцінила одразу

Актор "Дизель шоу" Євген Гашенко не втомлюється дивувати любителів гумору незвичними образами. А ще у свої 43 роки демонструє ідеальну фізичну форму – просто гора м'язів.

Орхідея зацвіте, як “божевільна”: досвідчені садівники заявили, що для цього знадобиться лише кубик льоду

Щоб змусити орхідею, щойно зав'яне, зацвісти знову, не треба купувати дорогих добрив. Просто дістаньте з морозилки кубик льоду, і ваша підопічна на підвіконні неначе зшаленіє.

Беру склянку кефіру та 1 яйце. Пухкий і соковитий пиріг з Італії з неповторним смаком – просто і смачно

Пиріг за цим рецептом готується буквально 2 хвилини + час на випічку. При цьому він виходить дуже пухким, повітряним і вологим як кекс. Рецепт з доступних продуктів.