Не злюбилися: як виглядають колишні дружини акторів В’ячеслава Довженка, Остапа Ступки, Анатолія Хостікоєва

В акторів пристрасті киплять не лише на сцені, але й в особистому житті. Тож частенько закохуються, одружуються, а потім розчаровуються та знаходять інших. Як виглядають перші обраниці?

Олександр Довженко

Зірка “Кіборгів” нині має нову обраницю, з якою безмежно щасливий. До цього 17 років прожив у шлюбі з акторкою Ксенією Баша. У родині зростали двоє синів – Василь та Іван, але це не вберегло пару від розлучення.

Як виглядає ексдружина Олександра Довженка

Особисте життя у Ксенії склалося й без Довженка. Вона вийшла заміж за колегу Олександра Форманчука. Попри те, що старший син уже студент, акторка театру Франка наприкінці 2023 року наважилася народити другому чоловіку ще й донечку Лелю.

Остап Ступка

Це батько Богдан Сильвестрович зберігав вірність одній жінці протягом життя, а син уже 4 рази одружувався. Перші 2 шлюби Остапа були помилками молодості й тривали зовсім недовго. Натомість з директоркою-розпорядницею театру стосунки виявилися тривалішими.

Як виглядає ексдружина Остапа Ступки

У цьому шлюбі на світ з’явилися молодші діти актора – Богдан та Устина. Навіть дивно, що пара так довго протрималася разом, адже за Ірою Остап зовсім не упадав. Якось після вистави всім гуртом навідалися до неї у гості. Коли всі зібралися розходитися, Ступка вже міцно спав. Отак і залишився у неї на довгих 15 років.

Анатолій Хостікоєв

Лише шлюб з Наталією Сумською відомий актор вважає справжнім. А перші дві спроби створити сім’ю не вдалися. Анатолій воліє не згадувати попередниць третьої дружини. Тим часом первістка йому подарувала йому друга дружина Людмила Кубюк. Вона грає переважно у театрі, тож широкому загалу не дуже відома.

Як виглядають ексдружини Анатолія Хостікоєва

Вперше на весільний рушник Хостікоєв став теж із колегою по театру Надією Кондратовською. Ця жінка на 3 роки старша, за другу обраницю Сулеймана і на 5 років за третю дружину Сумську.

Популярне

Схожі статті

Руслана Лижичко на Покрову Пресвятої Богородиці розпустила довгі коси і показала, як виглядає у 51: наче 20

На свято Покрови Пресвятої Богородиці відома співачка Руслана Лижичко привітала українців зі святом та без фільтрів показала, як виглядає у 51 рік.

Вергуни з цукровою пудрою: рецепт “кручених” смаколиків за бабусиним рецептом – швидко і смачно

Вергуни, або хрустики, – десерт, знайомий всім з дитинства. Ці смаколики хрумкі ззовні, а всередині вони дуже ніжні і м'які. Готуються хрустики досить просто.

“Я що – мажорна якась?”: Еліна Світоліна поставила Притулу в ступор відповіддю на його питання про Україну

Останнім часом Еліна Світоліна перебуває у Києві. Займатися тенісом не може, бо перебуває на реабілітації. Коли Сергія Притулу здивувала ця інфа, спортсменка дала гідну відсіч.