Після зради Сумської Паперний закрутив роман з заміжньою жінкою: чим закінчився цей любовний трикутник

Євген Паперний, переживши зраду дружини Ольги Сумської, урешті й сам став фігурантом любовного трикутника. Та діяв нестандартно – навіть квартиру супернику подарував.

Після розлучення з Ольгою Сумською Євген Паперний врешті знайшов своє щастя з Тетяною. Та от біда – його обраниця була не вільною. Наявність чоловіка в коханої не зупинила настирливого актора.

Оскільки благовірний жінки частенько їздив у відрядження, перелюбці чудово проводили час разом. Все було тіп-топ, та одного разу чоловік-рогань повернувся додому трішки раніше, ніж планувалося. й застав коханців на місці злочину.

Любовний трикутник із Євгеном Паперним та Ольгою Сумською

Тетяна відразу ж сповістила благовірному, що вони розлучаються. А Паперний, можна сказати, проявив благородство – відібравши у суперника дружину, віддав йому власну квартиру.

Сам же хутенько зібрав речі й переселився в оселю Тетяни. На диво, ці стосунки виявилися доволі міцними. Пара й понині разом, хоча вже минуло більш як 3 десятиліття. Євген і досі закоханий у свою дружину, як замолоду. Їм не буває сумно, коли вони проводять час один з одним.

Любовний трикутник із Євгеном Паперним та Тетяною

Жінка тиха, домашня, не прагне до слави й популярності, тож не викликає у Паперного шалених нападів ревнощів, які він зазнавав у шлюбі з Сумською. Ревнуючи молоду дружину, Євген просто шаленів і навіть у пориві люті міг підняти руку на жінку.

Звісно, привід був. Ольга, ще перебуваючи у шлюбі, крутила шури-мури з нинішнім чоловіком Віталієм Борисюком. Врешті вийшла за нього заміж. Живуть щасливо не одне десятиліття, виростивши спільну доньку Ганну.

Тетяна Євгену дітей не народжувала. Натомість від Ольги Сумської у Паперного є донька Антоніна. Вона нині мешкає у москві. Створила сім’ю з актором Володимиром Ягличем і народила йому доньку та сина.

Популярне

Схожі статті

Спочатку старший брат Зібров показував молодшому приклад: тепер Павло взяв Володимира до себе на роботу

Іноді в інтерв'ю Павло Зібров згадує про дуже близьку людину – старшого брата Володимира. Дізнаймося, як виглядає родич, де нині перебуває і чим займається по життю.

У будні смажу на сковороді, у свято – в духовці: курячі котлетки виходять дуже пікантними. Моя імпровізація!

Рецепт котлет із курячого фаршу цікавий тим, що вироби можна хоч смажити на сковорідці, хоч запікати у духовці. Результат у будь-якому разі вийде відмінним. Спробуйте!

Беру печиво та сметану й готую такий смачний торт, що гості лише прицмокують: духовку з міксером не вмикаю

Для приготування цього торта не потрібні ані міксер, ані духовка, тож можна скористатися рецептом під час блекауту. За пів години все буде готово. Залишиться лише дочекатися, поки просочиться.