Жінка й чоловік, які народили легенду: ви ахнете, побачивши батьків Софії Ротару – звичайні люди (фото)

Про це мало хто знає, але відома співачка Софія Ротару народилася у звичайній сільській родині. Тож змалечку була привчена до важкої праці. Батьки артистки так і залишилися простими мешканцями села.

Майбутня легенда естради Софії Ротару народилася у невеличкому сільському будиночку в селі Маршинці на Буковині. Тато й мама все життя тяжко працювали, попри те, що знаменита донька могла б їм придбати житло, скажімо, в столиці.

Олександра Іванівна прожила 77 років. Вона працювала на ринку, торгуючи городиною. Жінки не стало у 1977 році. Відтоді донька час від часу викладає у пам’ятну дату матусині світлини, відшукуючи їх у сімейному архіві.

Як виглядають батьки Софії Ротару

Тато Михайло пройшов горнило Другої Світової, діставши поранення. У мирний час чоловік обіймав посаду бригадира виноградарів. Усього в родині виховувалося шестеро дітей. Софія народилася 7 серпня, але паспортистка помилково записала 9 число. То так і відзначає тепер цю дату.

Батьки чудово співали й дітей привчали до музичних вправ. Софія співала у шкільному та церковному хорі, брала участь у драмгуртку, грала на баяні. А ще захоплювалася спортом, тож могла б стати Олімпійською чемпіонкою. Але доля розпорядилася по-іншому.

Як виглядає мама Софії Ротару

Старша сестра Зінаїда через тиф втратила зір, але мала феноменальний слух. Вона запам’ятовувала всі почуті пісні й розучувала їх разом із Сонею. Саме вона наполягла, щоб дівчинка відвідувала музичну школу. Тож своїм успіхом у житті Софія Михайлівна має завдячувати саме цій родичці.

Найменша їхня сестричка теж співає. Ауріка Ротару стала народною артисткою України. Лідія попервах виступала разом із сестрами в Чернівцях, та згодом віддала перевагу ресторанному бізнесу. Двоє братів свого часу виступали у кишинівському ВІА “Оризонт”. Але відмовилися від музичної кар’єри й повернулися жити в рідне село.

Популярне

Схожі статті

Анатолій Анатоліч розповів, куди зник колишній чоловік Лободи Андрій Цар: “Його батьки живуть у Львові”

Анатолій Анатоліч нещодавно похрестив доньку Лілії Ребрик. Кумівські стосунки у блогера є й з танцівником Андрієм Царем, який став батьком дитини Світлани Лободи. Тож розповів, де нині кум.

Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко виходить заміж за співака: він молодший, і не схожий на Сморигіна

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розсекретила, за кого виходить заміж. Попри чутки обранцем виявився не Євген Сморигін. Але ж з ким Вікторія збирається звʼязати життя?

Оксана Єжи-Янівна Пахльовська: що відомо про єдину дочку легенди української поезії Ліни Костенко від поляка

Оксана Єжи-Янівна Пахльовська – єдина дочка легенди української поезії Ліни Костенко. Чим сьогодні займається та чи вдалося їй зробити карʼєру на тлі відомої мами?