Чоловік і жінка — одна спілка: як виглядають дружини зірок шоу-бізнесу Станіслава Боклана, Гордона та інших

Ці жінки не стали такими зірковими, як їхні чоловіки, але це не робить їх менш важливими. Кожна з них — не просто супутниця, а та, хто тримає рівновагу в спільному творчому та сімейному житті.

Можливо, саме тому чоловіки, поруч із якими вони стоять, досягають таких успіхів — бо мають за спиною надійну підтримку, музу і найвідданішого однодумця.

Станіслав Боклан

Станіслав Боклан став відомим актором завдяки своїм глибоким і харизматичним, іноді комедійним ролям. Але поруч із ним ось уже кілька десятиліть знаходиться Наталія Кленіна — не просто його дружина, а колега по театральній сцені. Чому ж вона не стала зіркою на рівні свого чоловіка? Вірогідно тому, що свідомо обрала “сімейні вистави”, де її ролі дружини та матері є найважливішими. І чоловік це усвідомлює, говорячи:

“Кохана Дружина, та єдина, яка терпить мене ось уже 35 років…і тільки завдяки її коханню я такий, який я є.”

Дружина Станіслава Боклана. Скриншот фото з Мережі

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон — це не просто журналіст, це бренд. Його впевненість, непохитність у думках і вміння брати інтерв’ю у найвідоміших постатей сучасності зробили його популярним далеко за межами України. Але якщо придивитися до його життя ближче, видно, що поруч із ним з 2011 року стоїть не менш виняткова постать — Олеся Бацман. Вона теж журналістка і керує власними проєктами, а ще —  мама їхніх 3 доньок.

Дружина Дмитра Гордона. Скриншот фото з Мережі

“Чудова дочка, мама і дружина, чудова людина, професійний журналіст і редактор, світло, радість та любов”,- так про неї говорить її чоловік.

Дмитро Шуров

Дмитро Шуров, або Pianoboy, відомий своїм неповторним стилем і чуттєвими мелодіями. Але за кулісами його музичного успіху завжди стоїть Ольга — не лише його дружина, а й постійна творча співавторка, стиліст, журналіст, піар-директор. Можливо, вона не прагне слави, бо задовольняється роллю таємної музи, що додає останній штрих до їхнього спільного мистецького полотна.

Дружина Дмитра Шурова. Скриншот фото з Мережі

“Коли від відчаю і болю мій човен пре на мілину, пірнаємо з тобою під ковдри кольорові і я відчуваю, що живу”,- пише про неї Pianoboy

Популярне

Схожі статті

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.

Я так просто ще нічого не пекла: не пиріжки й не піца, але із зеленню та ковбаскою. Не випічка, а мрія!

Ніякого складного замішування, довгого випікання чи важких інгредієнтів — все елементарно просто. Отже, ця випічка сподобається всім, хто полюбляє страви з хрусткою скоринкою та ароматними начинками!

Хто б міг подумати! Так готувала ще моя бабуся, а зараз я печу своїй родині: сирно-гарбузовий пиріг “Зебра”

Уявіть собі поєднання ніжного кисломолочного сиру з ароматним гарбузом у яскравому пирозі, де шари контрастують між собою, як смужки на шкурі зебри. Правда наша зебра не чорно-біла, а золота, осіння.