“Схожа?”: 48-річна Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років тому — Соболєва та дітей ще не було

Марічка Падалко — нині одна з найвідоміших телеведучих України опублікувала своє архівне фото 20-річної давнини, коли її ім'я ще тільки починало набирати обертів у медіапросторі. 

Юна, тендітна та гарненька Марічка 20 років тому

У далекому минулому молода й амбіційна Марічка працювала в програмі “Проспорт”, де робила перші кроки у кар’єрі телеведучої. Тоді, на початку 2000-х, вона виглядала юною, тендітною дівчиною з м’яким поглядом і природною чарівністю, яка вражала глядачів своєю безпосередністю та відкритістю. Спортивна фігурка, ніжні риси обличчя та завжди щира усмішка — така Марічка стала зіркою спортивного телебачення. Саме тоді, коли у програмі “Проспорт” вона вперше з’явилася на екранах, ще ніхто не міг передбачити, що вона стане однією з головних ведучих національних новин.

Марічка Падалко показала, як виглядала 20 років назад. Скриншот фото з Мережі

Новий етап: родина та діти

Минуло 2 десятиліття, і тепер важко уявити Падалко без її багаторічного кохання — Єгора Соболєва, з яким одружилася у 2010 році. За ці роки вона стала багатодітною матір’ю трьох дітей. Її життя перетворилося на поєднання професійної кар’єри та турботи про родину. З того часу, як чоловік пішов боронити нашу країну, більшість сімейних обов’язків лягли на плечі Марії.

Непереможний вигляд

Всупереч всім викликам, що принесло життя — як професійним, так і сімейним, ця жінка залишається в чудовій формі. На диво, за 20 років вона мало змінилася: та сама природна краса, елегантність і витонченість. Попри непрості часи, особливо в умовах війни, вона завжди знаходить час для спорту, виглядає доглянуто та життєрадісно.

Сьогодні, коли Марічка ділиться фотографіями з минулого, виникає відчуття, що час для неї майже зупинився. У свої 48 років вона виглядає так само свіжо і молодо, як і 20 років тому, хоча її шлях був і є непростим.

Шанувальники жваво відгукнулись на її питання, чи схожа та дівчина з фото на неї сьогоднішню, й одностайно відповіли ствердно та закидали компліментами.

Популярне

Схожі статті

Недарма “чорнобривці посіяла мати”. Ви не повірите: розкішне “ігристе” готую з улюблених квітів свого садка

Це дуже оригінальний спосіб використання чорнобривців, які ви вирощуєте та збираєте у власному садку. Спробуйте приготувати цей напій і здивуйте ним своїх рідних чи друзів.

“Я був Наталчиним гримером”: Олексій Залевський розповів про скандали та дружбу з Наталією Могилевською

Історія стосунків з Наталією Могилевською, про яку розповів в інтерв'ю Олексій Залевський — це нагадування про те, що у світі слави та зіркових інтриг немає нічого постійного.

Я так просто ще нічого не пекла: не пиріжки й не піца, але із зеленню та ковбаскою. Не випічка, а мрія!

Ніякого складного замішування, довгого випікання чи важких інгредієнтів — все елементарно просто. Отже, ця випічка сподобається всім, хто полюбляє страви з хрусткою скоринкою та ароматними начинками!