Жінка вамп: 40-річна дружина Дмитра Гордона в яскраво-червоній сукні показала ніжку через звабливий виріз

З нагоди 40-річчя Олеся Бацман вирішила приміряти кілька модних суконь. Червона з корсетом настільки припала до вподоби, що дружина Дмитра Гордона влаштувала цілу фотосесію.

Виклавши у своєму Інстаграм-акаунті фото в червоній вечірній сукні, Олеся Бацман попросила підписників визначити, чий образ наслідує. Думки з цього приводу розділилися.

Одним Олеся видалася жінкою-вамп, іншим Леді Денбері з “Бріджертонів”. Було висунуто ще й припущення щодо Lady in Red. А хтось побачив у сукні натяк на Анну Велеріус зі стрічки “Ван Хелсинг”. У подібному наряді героїня виконувала танок із Дракулою.

Олеся Бацман вбралася у червону вечірню сукню

Була озвучена версія й щодо Джессіки Реббіт із “Хто підставив кролика Роджера”. Щоправда, новоспечена модель так і не зізналася, чиїм досвідом надихалася, замовляючи брендовану червону сукню.

Довга сукня Бацман і справді вражає. Величезне декольте, корсет до талії, сміливий розріз, що відкриває ліву ногу, купа складочок та проміжки з мережива. Позувала іменинниця на тлі вічнозелених насаджень.

Олеся Бацман вбралася у червону вечірню сукню

Оскільки шия вийшла відкритою, журналістка наділа кілька ниток перлин. Руки сховала за довгими білими атласними рукавичками. Кучеряве волосся Олеся забрала назад і трішки підняла зачіску догори.

Дмитро Гордон, певно не зміг відвести очей від красуні-дружини. Це вже третя обраниця скандально відомого власника “Бульвару”. Разом вони виховують трьох спільних доньок. Санті вже минуло 12 років, Алісі 8, а найменшій Ліані всього 5 рочків.

Попри те, що дружина абсолютно не вміє готувати, шлюб у пари міцний. Чоловік старший за Олесю на 16 років і цінує за інші якості. А зі смаколиками у них вдома чудово порається професійний кухар.

Популярне

Схожі статті

Їхніх обраниць ми ніколи не бачили, хоча вони є: Пономарьов, Коляденко-молодший, Суханов не показують дружин

Деякі знамениті чоловіки позиціюють себе як самотні вовки, хоча насправді мають свої половинки, з якими живуть у мирі й злагоді не один рік. От тільки облич цих щасливиць ми ніколи не бачили.

У неї немає колишнього – є тільки нинішній: як виглядає чоловік Руслани, за якого вона вийшла заміж у 1995

Відома українська співачка Руслана Лижичко ще з 1995 року одружена з одним чоловіком. Хто цей загадковий красень, якому співачка тримає вірність майже 30 років

Туфля коханки чи дружини? Потап поставив себе у ніякове положення фото з готелю, сам того не підозрюючи

Репер Потап показав відео з іспанського готелю, на якому прихильники помітили компромат. Схоже, чоловік Насті Каменських відпочивав у розкішному номері готелі з іншою жінкою.