Зіркові діти, які пішли стопами батьків: Матвієнко, Полякова, Яремчук успадкували славу та місце на сцені

Бути дитиною зіркових батьків — це як мати ключ до дверей, за якими відкривається світ слави та успіху. Проте отримати цей ключ — лише перший крок. Утриматися на вершині без таланту майже неможливо.

Саме про це свідчить шлях дітей відомих українських зірок, таких як Тоня Матвієнко, Маша Полякова та Марія Яремчук. Вони не тільки скористалися шансом, який їм дала відомість їхніх батьків, але й зуміли довести свій хист на сцені.

Тоня Матвієнко

Тоня та Ніна Матвієнко. Скриншот фото з Мережі

Тоня Матвієнко — гідна спадкоємиця таланту своєї мами, народної артистки України Ніни Матвієнко. Виростаючи у творчому середовищі, Тоня змалку оточувалася музикою, національними піснями. Проте навіть із таким потужним прізвищем Тоня не поспішала на сцену, бо прагнула відповідати рівню своєї матері. Втім, її дебют став вибухом. Тоня довела, що вона має власний унікальний голос і бачення музики, яке відрізняється від маминої манери виконання, але при цьому зберігає національне коріння. Її популярність зросла завдяки участі в проєкті “Голос країни”.

Маша Полякова

Маша та Оля Полякови. Скриншот фото з Мережі

Маша Полякова, донька найвідомішої української “суперблондинки” Олі Полякової, ще зі шкільних років була постійною учасницею світських заходів та музичних подій разом зі своєю мамою. Яскраве ім’я, епатажний стиль і можливість зростати поруч із королевою поп-сцени — усе це давало Маші Поляковій можливість швидко увірватися у світ шоу-бізнесу. Проте успіх Маші — це не лише заслуга її відомої мами. Вона має власний музичний талант, який вже реалізовує в складі рок-гурту, доводячи, що її творчий шлях відрізняється від маминого.

Марія Яремчук

Марія та Назарій Яремчук. Скриншот фото з Мережі

Марія Яремчук — ще один яскравий приклад дитини з відомим прізвищем. Після того, як вона стала учасницею шоу “Голос країни”, дівчина швидко привернула увагу до себе не тільки своїм співом, але й завдяки тому, що була донькою одного з найулюбленіших співаків України. Проте, як і у випадку з Тонею Матвієнко, їй потрібно було довести, що вона не просто “дочка Назарія Яремчука”, а особистість з власним стилем та голосом.

Популярне

Схожі статті

Хто б міг подумати! Так готувала ще моя бабуся, а зараз я печу своїй родині: сирно-гарбузовий пиріг “Зебра”

Уявіть собі поєднання ніжного кисломолочного сиру з ароматним гарбузом у яскравому пирозі, де шари контрастують між собою, як смужки на шкурі зебри. Правда наша зебра не чорно-біла, а золота, осіння.

Правду кажуть – “Вік живи і вік навчайся”: я й не знала, що для пухкого тіста треба вичавити в окріп майонез

Мало хто знає, але пишні пиріжки можна приготувати без дріжджів, використовуючи зовсім неочікуваний інгредієнт — майонез. Виявляється, що він у поєднанні з окропом творить справжні кулінарні дива!

“Люблю, як вперше”: Тіна Кароль розповіла, про що мріяв її чоловік Євген Огір і яку традицію вона заборонила

Напевно всі знають прекрасну та водночас сумну історію кохання зіркової співачки, улюблениці мільйонів — Тіни Кароль. Як вона береже пам'ять про свого чоловіка, як здійснює його мрії, розповімо тут.