facebook

“Це абсолютно дивне відчуття”: де зараз Олексій Тритенко – у театрі не з’являється, а в кіно знімається

Олексія Тритенка ми бачили й у "Папіку 2", й у "Чорному вороні", й у "Крутах". Та найбільше запам'ятався роллю копа в серіалі "Коли ми вдома". Де нині перебуває актор і чим займається?

Ще торік улітку ми бачили Олексія Тритенка у фентезі “Джура Королевич”. Час від часу він відвідує прем’єри та інші світські заходи. Причому вбирається у військову форму. Почувши дорікання, що вбирається у піксель без причини, актор прояснив ситуацію.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Виявляється, Олексій став до лав ЗСУ від початку повномасштабної агресії. Подібне рішення прийняли разом з режисером Ахтемом Сеітаблаєвим, хоча обоє не робили з цієї новини якоїсь сенсації. Вчинили як справжні чоловіки.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Актор вирішив особливо це не афішувати. Та через хейтерів змушений був відкрити всі карти. Тритенко навіть виклав у своєму Інстаграмі наказ, в якому йдеться про його призначення на службу. Оприлюднив своє звання – молодший сержант.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Тож однострій знаменитий чоловік вдягає абсолютно законно. Ще й медаль “За вірну службу” тероборонець має. Яким же чином відомий актор продовжує зніматися? Отримавши відпустку у липні, Олексій не відсиджувався вдома, відпочиваючи, а з’явився на люди. Відвідав Одеський кінофестиваль, який цьогоріч проводили в Києві, сповістивши журналістам:

“Я продовжую нести службу, комендантська рота, командування сил ТрО”.

А ще розповів, що першу відпустку в армії отримав заради знімань у проєкті. Відчуття були незвичними:

“Це абсолютно дивне відчуття. Тому що ти раптово розумієш зранку, що тобі нікуди не потрібно, і тут ти раптом сам собі командир, і це відповідально”.

Хто чекає на захисника вдома, наразі невідомо. Тритенко мовчить про особисте життя. Знаємо лише, що актор був двічі одруженим із колегами. З Анастасією Карпенко (“Лікар Ковальчук”) побралися 2004 року. Розлучилися через 10 років.

Де нині перебуває Олексій Тритенко

Олексій зарікся одружуватися в майбутньому, але не дотримався слова. Через 11 днів зробив пропозицію Зоряні Марченко (“Поки станиця спить”). За кілька років Тритенко втямив, що не кохає обраницю, тому вирішив бути чесним і розлучитися.

Популярне

Схожі статті

Тіна Кароль вперше відповіла на чутки про роман з молодшим на 9 років бізнесменом-іноземцем: “Мене поженили”

Останнім часом співачку Тіну Кароль все частіше помічають у компанії одного і того ж чоловіка. Артистка вперше відповіла, чи дійсно перебуває у стосунках з молодим бізнесменом.

Невістка зрадниці Оксани Марченко така не одна-єдина: у Катерини Марченко знайшлася сестра-близнючка

Оксана Марченко колись була однією з найпопулярніших ведучих країни, а нині в Україні вона персона нон грата. Зараз вона зі своїм чоловіком, сином, невісткою та онуками перебуває в росії.

Торт з печива за 15 хвилин: роблю швидкий крем, додаю кокосову стружку – нереально ніжний тортик готовий

Цей десерт цікавий тим, що його не потрібно випікати у духовці. Затяжне печиво перемащується заварним кремом та присипається кокосовою стружкою. Ну, справжнісінький "Білий янгол" виходить.