facebook

Хто чоловік акторки “Дизель шоу” Яни Глущенко: як виглядає, чим займається, скільки вони разом – Фото

Ми звикли бачити акторку "Дизель шоу" поряд із Яною Глущенко Євгена Сморигіна чи Олександра Бережка. Натомість заміж знаменитість вийшла за зовсім іншого учасника проєкту.

Яна Глущенко обирала собі чоловіка на роботі. Та не з колективу акторів, які відомі широкому загалу. Вийшла заміж за продюсера Олега Збаращука. Сім років тому закохані вирішили відгуляти “весілля за годину”.

Якраз на 1 квітня було призначено два концерти в Одесі. Тож скористалися прогалиною у часі й побралися прямо у старенькій українській хатинці. Молодята вбралися у джинсові курточки замість білої сукні для нареченої та смокінгу для чоловіка.

Як виглядають чоловік і син Яни Глущенко

Звісно, поряд були лише колеги з “Дизель студіо” та батьки. Більше нікого не запрошували. Попри таке незвичайне весілля, подружжя разом уже 7 років. У вересні разом відправили до 1 класу сина Тамерлана. А у жовтні відзначили 7-річчя хлопчика. Звісно, для мами й тата він є найкращим у світі.

Як виглядають чоловік і син Яни Глущенко

В одному з постів Яни в Інстаграмі підписники взялися вираховувати, на кого схожий Тамусик – на маму чи на тата. Оскільки поряд була ще й світлина дідуся хлопчика, то зійшлися на тому, що є копією саме старшого родича.

Як виглядають чоловік і син Яни Глущенко

Вінничанин Олег Збаращук починав з продюсування гурту Віктора Бронюка “ТіК”. Вдалося розкрутити веселих музик на всю країну. Тож журнал Forbes 2012 року визначив продюсера як №4 у країні. Попереду опинилися Сергій Перман з Ані Лорак, Олексій Самогонов з “Бумбоксом” та Юрій Нікітін з Вєркою Сердючкою. А замкнув ТОП 5 тоді Євген Огир, продюсер і чоловік Тіни Кароль.

Нині Збаращук є концертним директором “Дизель студіо”. Тож у дружини Яни, напевно, є можливість обирати, в яких амплуа виходити на сцену. Хоча роль тупенької блондинки, здається, у неї виходить найкраще.

Популярне

Схожі статті

Ті самі булочки по 2 гривні! Мʼякі, як пух: ледве випросила рецепт у колишнього пекаря. Готую одразу 20 штук

Магазинні кондитерські вироби не можуть зрівнятися з домашньою випічкою, зробленою з любовʼю. Булочки за цим рецептом виходять ніжні, як пух, а будь-яке чаювання стане маленьким святом.

Закуску з баклажанів “Тещин язик” тепер готую без майонезу, а з новим інгредієнтом: так в рази смачніше

Класична закуска з баклажанів може заграти новими фарбами, якщо змінити лише один інгредієнт у рецепті. Калорій менше, смак яскравіше, а гості засиплють компліментами ваші золоті руки.

Весь в татуюваннях, на 9 років молодший: Леся Нікітюк розкрила імʼя обличчя обранця, якого тримала у секреті

Популярна телеведуча Леся Нікітюк заінтригувала публікою появою чоловіка в своєму житті. Хто цей загадковий кавалер, який зміг підкорити серце найвідомішої блондинки?