facebook

“Наші україночки найкращі”: Jerry Heil з’явилася в індійському глянці, а Ольга Харлан – для чоловіків

Співачка Jerry Heil відзначилася цьогоріч на "Євробаченні", фехтувальниця Ольга Харлан – на Олімпіаді 2024. Українських красунь відразу помітили й запросили на обкладинки у популярних журналах.

Jerry Heil

Яна стала першопрохідницею, адже до цього нікого з українських зірок не запрошували на інтерв’ю в індійську пресу. Журнал Hi Celeb Magazine виставив Jerry Heil на обкладинку. Для знімань зірка вбралася в чорний штанний костюм з елементами асиметрії та ремінцем на лівому передпліччі. Під нього артистка вдягла сріблястий топ, прикрашений паєтками.

Jerry Heil з’явилася на обкладинці глянцю

Звісно, до світлин додалося й інтерв’ю української співачки, яка прославилася народним хітом “Охрана, отмєна!” Яна розповіла, як створює свої пісні й чим надихається на написання нових творів.

Сподіватимемося, що тепер мешканці Індії зможуть не лише помилуватися українською виконавицею, але й залюбки слухатимуть її треки. Скажімо, дует Jerry Heil з Юлією Саніною WABI-SABI вже втрапив у індійський плейлист на Spotify.

Ольга Харлан

Переможницю Олімпійських ігор, що відбувалися в Парижі, запросили до більш пікантних знімань для чоловічого журналу Playboy Ukraine. Як насправді виглядає Ольга у глянці, зможуть побачити виключно підписники цього глянцю.

Ольга Харлан з’явилася на обкладинці глянцю

А для решти шанувальників Харлан виклала в Інстаграмі ролик, де є кадри з процесу підготовки до престижного фотосету. Тож можемо оцінити яскравий мейкап української спортсменки, а також стиль одягу в білих та блакитних тонах.

Ольга Харлан з’явилася на обкладинці глянцю

Хоча всі ми чудово розуміємо, що одяг для цього глянцю зовсім не головне. Більш цінується саме його відсутність. Навряд чи фехтувальниця зголосилася роздягнутися повністю, як Даша Астаф’єва. Напевно, побачимо світлини у купальнику та крізь прозору тканину. Хоча у 2018 році шаблістка дозволила собі знятися топлес для чоловічого журналу XXL.

Популярне

Схожі статті

“Це лише початок”: 29-річна Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix – поки що лише в масовці на 5 секунд

Аліні Гросу не таланить. Мріяла стати культурним послом у США – не вийшло. Довго приховувала обличчя нареченого, а він потрапив у кадр. Тепер з'ясувалося, що у Netflix акторка грала всього 5 секунд.

Салат “Мозаїка”. Найсмачніший з картопляних салатів: перевершив “Олів’є” – простий та доступний рецепт

Салат "Мозаїка" дещо нагадує традиційний "Олів'є", та він більш свіжий і має цікавіший смак. Поєднання продуктів у цьому салаті дуже цікаве та оригінальне.

Молода дружина Остапчука розповіла, яка з неї господиня: “Вова може 3 дні їсти суп на обід і на вечерю”

Молода дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська зізналася, що практично не готує вдома. Обідають та вечеряють зіркове подружжя зазвичай у ресторанах.