facebook

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Деяким знаменитостям, щоб поніжитися у теплій водичці в чані просто неба, не потрібно їхати до Карпат. Адже подібні водні процедури приймають просто на власному обійсті. Кому так пощастило?

Оля Полякова

Співачка частенько робить репортажі зі свого заміського будинку. Тож ми чудово знаємо, як виглядає дерев’яний зруб. Бачили неодноразово, що на березі Дніпра є не лише катери, але й чан, в який можна зануритися не лише влітку, але й прохолодної днини.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Тож Полякова з доньками чи гостями частенько влаштовує подібні водні процедури. Спочатку суперблондинка прогрівається у теплій водичці, милуючись гарними краєвидами, а потім з усього маху стрибає у штучне озерце. Можливо, саме тому так гарно й виглядає?

Наталія Могилевська

Облаштувати місткість для занурення на власному обійсті співачку надихнула менша донька. Софійка цього спекотного літа дуже мріяла про прохолодну водичку в басейні. Ось матуся й виконала дитячу забаганку – замовила чан, який встановили на терасі.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Тепер не лише влітку можна буде охолодитися на свіжому повітрі, але й взимку прогрітися у теплій водичці. Адже до чана приєднаний обігрівальний прилад, що працює на дровах. З обійстя Могилевської теж видніється Дніпро. Тільки річка трохи далі, аніж у Полякової.

Андрій Пятов

На обійсті відомого футболіста, а нині тренера порядкує його дружина Юлія. Жіночка не лише чотирьох дітлахів народила, але й не боїться жодної домашньої роботи. Вона залюбки готує різні смаколики та постійно займається рукоділлям.

У кого зі знаменитостей є чан на обійсті

Берегиня якось показала в Інстаграмі, як відчищає до блиску чан, облаштований на терасі. Він виконаний з дерева й має по колу лавки. Тож можна занурюватися не лише з родиною, але й з друзями.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають всі онуки Алли Пугачової: 11-річні Ліза і Гаррі Галкіни молодші за своїх племінників – фото

Алла Пугачова – тричі мама і тричі бабуся. Цікаво, що онуки Примадонни старші за її молодших дітей Лізу та Гаррі. Як вони виглядають і чим займаються, читайте далі.

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Ведуча 1+1 Марічка Падалко нещодавно зробила відверте зізнання, розповівши про негаразди у своєму шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим. І поділилася історією про те, як вони врятували стосунки.

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Онука Софії Ротару позиціювала себе як модель. Та, схоже, під впливом спілкування з нареченим-мільярдером вирішила й собі перетворитися на бізнесвумен. Чим торгує 23-річна Соня?