facebook

Як виглядають всі онуки Алли Пугачової: 11-річні Ліза і Гаррі Галкіни молодші за своїх племінників – фото

Алла Пугачова – тричі мама і тричі бабуся. Цікаво, що онуки Примадонни старші за її молодших дітей Лізу та Гаррі. Як вони виглядають і чим займаються, читайте далі.

Алла Борисівна Пугачова – мати трьох дітей. Старшу Христину артистка народила у своєму першому шлюбі з Миколасом Орбакасом. Зараз Христині 53 роки і вона вже й сама має трьох дітей. Вдруге Пугачова стала матір’ю аж через 42 роки після народження первістка. Так, у шлюбі з Максимом Галкіним у неї народилися двійнята Ліза та Гаррі. Діти з’явилися на світ шляхом сурогатного материнства, та біологічною матір’ю двійнят є саме Пугачова. Зараз Лізі та Гаррі 11 років і вони набагато молодші за своїх племінників – онуків Пугачової.

 Хто народив двійнят Лізу і Гаррі Максиму Галкіну
Як виглядають молодші діти Пугачової

Онуки Алли Пугачової

Найстаршим онуком Примадонни являється 33-річний Микита Пресняков. Він народився у цивільному шлюбі Орбакайте зі співаком Володимиром Пресняковим. Микита пішов по стопам своїх батьків і також займається музикою. Останні роки Микита живе то в США, то в країнах Європи.

Микита Пресняков без попередження втік за кордон ще наприкінці вересня
Як виглядають онуки Пугачової: Микита Пресняков

Середнім онуком Пугачової являється 26-річний Дені Байсаров. Хлопець народився у шлюбі Орбакайте з чеченським підприємцем Русланом Байсаровим. Зараз Дені дорослий, веде свій бізнес у сфері організації підприємств та входить до списку 200 найбагатших людей росії.

Як виглядають онуки Пугачової: Дені Байсаров

У 2005 році Христина Орбакайте вийшла заміж втретє за чоловіка, з яким живе вже майже 20 років. Обранцем співачки став американський бізнесмен Михайло Земцов. У 2012 році Орбакайте народила доньку Клавдію – першу онучку Пугачової. Зараз дівчинка живе з батьками в США і росте дуже творчою та талановитою. 14-річна Клавдія танцює, співає, займається акторською майстерністю та вивчає мови.

Христина Орбакайте показала 10-річну доньку Клаву
Як виглядають онуки Пугачової: Клавдія Земцова

До 2022 року Клавдія дуже багато часу проводила в домі своєї зіркової бабусі. Дівчинка являється майже ровесницею Лізи та Гаррі Галкіних, тому вони часто проводили час разом. Зараз родичі проживають далеко один від одного і рідко бачаться.

Популярне

Схожі статті

Хоч узимку, хоч улітку: родини Полякової, Могилевської, Пятова занурюються у гарячий чан прямо на обійсті

Деяким знаменитостям, щоб поніжитися у теплій водичці в чані просто неба, не потрібно їхати до Карпат. Адже подібні водні процедури приймають просто на власному обійсті. Кому так пощастило?

Скромниця 1+1 Марічка Падалко зізналася, що за кавою обговорювала Єгора Соболєва з його колишньою дружиною

Ведуча 1+1 Марічка Падалко нещодавно зробила відверте зізнання, розповівши про негаразди у своєму шлюбі з чоловіком Єгором Соболєвим. І поділилася історією про те, як вони врятували стосунки.

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Онука Софії Ротару позиціювала себе як модель. Та, схоже, під впливом спілкування з нареченим-мільярдером вирішила й собі перетворитися на бізнесвумен. Чим торгує 23-річна Соня?