facebook

“Кохай, рибо, кохай!”: розлучений 30-річний Григорій Бакланов заговорив про любов – усе так романтично

Розлучений Григорій Бакланов, схоже, не збирається сумувати наодинці, а читає прихильницям вірші Сергія Жадана "Любов варта всього". Чи зайняте серце самого актора?

Григорій Бакланов дуже щемко прочитав вірш Сергія Жадана “Любов варта всього”, зачарувавши своїх підписників. Багато хто подумав, що актор після розлучення врешті зустрів своє кохання.

Григорій Бакланов заговорив про кохання

Насправді зірка “Кайдашевої сім’ї” хотів привернути увагу до показу 13-го сезону “Холостяка” на СТБ, яке стартує в перший день листопада. Хочеться вірити, що Григорій і сам не скніє самотою.

Григорій Бакланов заговорив про кохання: з Катериною Кузнецовою

Біля нього частенько можна побачити Антоніну Хижняк, яка у “Кайдашах” зіграла дружину героя Бакланова. Там дівчина була зовсім юною, і парі довелося не раз цілуватися.

Нині вони викладають в Інсту спільні гумористичні ролики. Тож, можливо, мова йде не лише про спільну роботу. Хоча біля Григорія останнім часом крутиться ще одна красуня. Разом із Катериною Кузнецовою вони знімаються у серіалі “Кохання і полум’я”, де перевтілилися у рятувальників.

Григорій Бакланов заговорив про кохання: з Антоніною Хижняк

Та тут їм постійно “заважає” ще один партнер Тарас Цимбалюк, який практично завжди поряд на зніманнях. Є навіть світлина усіх трьох, яку прихильники так і не зрозуміли, настільки вона виглядає розкуто.

Григорій Бакланов заговорив про кохання: з Анастасією Цимбалару

10 років поспіль Бакланов перебував у стосунках із зіркою “Жіночого лікаря” Анастасією Цимбалару. Причому останні 2 роки пара була в офіційному шлюбі. Що пішло не так, і чому голубки розлетілися, важко сказати.

Сама Настя сповістила, що це єдині серйозні стосунки в її житті, які тривали ще з підліткового віку. Мовляв, коли вони прийняли рішення роз’їхатися, то сподівалися, що все повернеться, як було раніше. Та не склалося – подружжя розлучилося.

Популярне

Схожі статті

“Неможливо встояти перед чарами”: Злата Огнєвіч розповіла, що відчувала до Андрія Хливнюка, коли писали дует

Нині Златі Огнєвіч активно приписують стосунки з одруженим Максом Бородіним. Натомість сама зірка не проти випити кави з Андрієм Хливнюком, згадуючи їхні старі стосунки.

Готую для своїх солодкі равлики за бабусиним рецептом: всього 3 простеньких інгредієнти та 25 хвилин часу

Бабуся могла за 25 хвилин нагодувати всю родину смачними равликами, замісивши тісто на кефірі. Тепер пригадала цей рецепт і частую домашніх, коли треба приготувати щось нашвидкуруч.

Готую смачнючий сметанник всього з 3 інгредієнтів: без духовки та інших клопотів – чоловік обожнює смаколик

Смачний торт можна приготувати, навіть не вмикаючи духовки. При цьому вам потрібні будуть лише 3 інгредієнти – борошно, сметана й цукор. Такий сметанник стане улюбленими солодощами в родині.