facebook

“Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!”: не дослухалися до порад Кобзаря Аліна Гросу, Фреймут, Кузнецова

Схоже, деякі українські знаменитості не дослухалися до слушних порад Тараса Григоровича й повиходили заміж за росіян. Деяким задля цього навіть до москви не довелося їхати.

Аліна Гросу

Перший шлюб із росіянином у “маленької бджілки” не витримав і року. Та Аліна не покаялася й замутила нові стосунки з актором Романом Полянським. Гросу з захопленням розповідала про щедрі подарунки від коханого і про намір вийти за нього заміж та звести будинок в Україні. Повномасштабна агресія трішки змістила плани співачки.

Аліна Гросу покохала росіянина

Дівчина виїхала до США із наміром навчатися. Потім стала всіляко натякати, що закохана. Далі – більше. Виклала в мережу весільні світлини, де було видно лише потилицю нареченого. Та правда спливла, звідки не чекали. Гості з офіційного заходу в мера Нью-Йорка виклали світлини, на яких наша Аліночка була не сама, а з уже добре відомим нам… Полянським. Так от чому так ретельно приховувала особу свого нареченого!

Ольга Фреймут

Були певні причини приховувати від широкого загалу одруження з гендиректором Нового каналу й у всеукраїнської ревізорки. Про те, що вийшла заміж за Володимира Локотка та народила йому доньку й синочка, стало відомо, коли дітлахи вже підросли.

Ольга Фреймут покохала росіянина

Весілля молодята не влаштовували. Просто тихенько розписалися під час другої вагітності Олі. А зовсім нещодавно з’ясувалося, що обранець Фреймут є росіянином. Щоправда, народився він у Казахстані, але навчався у москві й деякий час був працівником “Газпром Медіа”.

Очоливши український телеканал, Локотко заполонив ефір російським контентом типу “Вороніни”, “Щасливі разом”, “Татові дочки” тощо. Українського громадянства в чоловіка Фреймут, схоже, немає взагалі.

Катерина Кузнецова

Двічі в одну й ту ж річку, а саме в шлюб із росіянами вступала й “Анка з Молдованки”. З актором Євгеном Проніним в офіційному шлюбі прожили близько 2 років, хоча до цього вважалися парою доволі тривалий час.

Катерина Кузнецова покохала росіянина

Відтоді Катруся зробила висновки й з новим обранцем Максимом Апліним не поспішає ставати на весільний рушник. Після початку повномасштабної агресії вони покинули рф і перебралися жити на іспанський Тенерифе. Росіянин на догоду коханій носить футболки з гербом України.

Популярне

Схожі статті

Я була вражена тим, який вигляд мають матері ведучих ТСН Лідії Таран, Алли Мазур і Падалко: справжні красуні

Мама – найближча та найрідніша людина для кожного. Зірки ТСН Лідія Таран, Алла Мазур, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька вирішили показати, як виглядають їхні матері.

Я не впізнала жодну з них, а чи впізнаєте ви? Як виглядають повністю без макіяжу всі співачки з “ВІА Гри”

Напевно, не існує іншого дівочого гурту з такими красунями. Склад віагрянок постійно змінювався, та деякі обличчя запам'яталися назавжди. А чи зможете впізнати співачок, якщо з них змити мейкап?

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Гарбузовий крем-суп по цьому рецепту виходить дуже ніжним, смачним і має бархатисту текстуру. Секрет цього супу у тому, що овочі для нього не відварюються, а запікаються.