facebook

Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль викликали фурор в Мережі. Це чудо природи (Фото)

В Мережі з'явилися рідкісні фото вагітної Тіни Кароль. Варто відзначити, що співачці дуже пасує вагітність і з округлим животиком вона виглядає дуже мило та ніжно.

Про те, що 39-річна співачка мріє народити донечку, ні для кого не секрет. Про свої плани стати мамою вдруге співачка говорить вже не один рік. Якщо ще нещодавно прихильники допускали той факт, що артистка планує усиновити дитину, чи скористатися послугами сурогатної мами, то нещодавно Тіна ці здогадки розвіяла. Співачка запевнила, що веде здоровий спосіб життя, адже хоче самостійно виносити та народити дитину.

Українська співачка Тіна Кароль показала, як вміє відтискатись від підлоги під час тренування
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом

Та на даний момент Тіна має лише одну дитину – 16-річного сина Веніаміна від Євгена Огіра. Співачка стала мамою у 2008-му. Тоді кар’єра Кароль тільки набирала обертів.

В Мережі збереглося чимало фото вагітної Тіни Кароль. Співачка виходила на сцену навіть на останніх місяцях вагітності.

Тіна Кароль вагітна першим сином
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом

Також, на 8-му місяці вагітності Кароль знялася для журналу “VIVA”. Фото вийшли нереально красивими, а співачка на них дуже вродлива.

Вагітні Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та інші: як виглядали знамениті красуні незадовго до пологів
Вагітні Ольга Сумська, Тіна Кароль, Ольга Фреймут та інші: як виглядали знамениті красуні незадовго до пологів
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом
Тіна Кароль показала фото з вагітним животом

На жаль, материнство для Кароль було не простим. Коли її син був маленьким, її чоловік Євген Огір захворів на онкологічну хворобу. Коли Веніаміну було 5 років, Євген помер. Тоді Кароль залишилась з маленьким сином на руках, без чоловіка, продюсера, та без грошей, адже всі вони пішли на лікування чоловіка.

Варто відзначити, що Кароль виховує сина так, як цього хотів його батько Євген Огір. Так, саме Євген хотів, щоб Вєня пішов в школу не в Україні, а в Лондоні. Хоч для Кароль це було складне рішення, та вона виконала волю свого чоловіка.

Українська співачка Тіна Кароль показала ніжну фотографію зі своїм сином Веніаміном Огіром
Українська співачка Тіна Кароль показала ніжну фотографію зі своїм сином Веніаміном Огіром

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль зізналася, що не розповість на публіку про своє нове кохання, навіть якщо вийде заміж вдруге. Співачка має намір і далі приховувати своє особисте життя. Можливо, у Тіни вже є претендент на її серце, від якого вона й планує народити.

Популярне

Схожі статті

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Гарбузовий крем-суп по цьому рецепту виходить дуже ніжним, смачним і має бархатисту текстуру. Секрет цього супу у тому, що овочі для нього не відварюються, а запікаються.

Невже на 1+1 в колективі працюють “зміюки”? Марічка Падалко зізналася, що не знає, яка зарплатня у її колег

Марічка Падалко розкрила рівень своєї зарплатні на телеканалі 1+1. Порівняно з Григорієм Решетніком з СТБ, це справжні копійки. Скільки ж отримують щомісяця колеги ведучої новин?

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Настя Каменських зізнається, що її чоловік Потап – дуже романтичний і регулярно робить їй подарунки. Та один сюрприз від коханого зірка ніколи не забуде.