facebook

Як виглядає син Олега Винника і Таюне: побачила це фото і одразу зрозуміла – це нащадок повелителя вовчиць

Відомий український співак Олег Винник – загадкова особистість, якщо мова йде про його особисте життя та родину. Втім, приховати правду про сина знаменитості не вдалось.

Олег Винник, відомий український співак, ніколи не полюбляв говорити про особисте життя. Коли мова йшла про творчі плани, професійну діяльність чи волонтерство, він ніколи і не думав про те, аби приховувати подробиці від шанувальників. Проте, родина, діти та кохана – ті теми, подробиці яких він не розголошував. Втім, фанатам вдалось дізнатись про те, хто син Олега Винника.

Як виглядає син Олега Винника

В одному з інтерв’ю, яке в артиста брали багато років тому, він обмовився про те, що в нього є діти. Тоді знаменитість розповідав про власний переїзд і назвав головну причину, чому його радує така новина. Виявилось, після зміни місця проживання артистові вдалось перебратись ближче до дружини та сина, а тому він мав змогу бачити їх набагато частіше.

Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з'явилось його фото
Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з’явилось його фото

Як з’ясувалось, дружина Олега Винника Таюне ще на початку його кар’єри подарувала коханому чоловікові сина. Односельці зіркової пари розповідали журналістам, що колись бачила малюка, але це було дуже давно. Виявилось, що нині нащадок відомого українського співака перебуває у Німеччині. Його звати Юліан, йому 20 років і він навчається в одному з німецьких університетів.

Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з'явилось його фото
Олег Винник приховує правду про свого сина від Таїсії Сватко, але в Інтернеті з’явилось його фото

Хист до творчості юнак не успадкував від своїх батьків. Проте, він досягнув чималих успіхів у спорті. Так, за кордоном Юліан Винник професійно займається спортом і посідає перші місця у різних змаганнях та олімпіадах. Син Олега Винника та Таїсії Сватко – справжня гордість для своїх зіркових батьків.

Популярне

Схожі статті

Моєму чоловіку слід повчитися: який найдорожчий подарунок зробив Потап Насті Каменських – оце так увага

Настя Каменських зізнається, що її чоловік Потап – дуже романтичний і регулярно робить їй подарунки. Та один сюрприз від коханого зірка ніколи не забуде.

Сперечалися з сусідками, чи можна пити магазинний кефір: дієтологи кажуть, що шкоди більше, ніж користі

Магазинний кефір, який традиційно вважається корисним продуктом, не завжди відповідає очікуванням споживача, який дбає про своє здоров'я. Чи корисно пити магазинний кефір?

Не від Балана: фото вагітної Тіни Кароль викликали фурор в Мережі. Це чудо природи (Фото)

В Мережі з'явилися рідкісні фото вагітної Тіни Кароль. Варто відзначити, що співачці дуже пасує вагітність і з округлим животиком вона виглядає дуже мило та ніжно.