facebook

Я не впізнала жодну з них, а чи впізнаєте ви? Як виглядають повністю без макіяжу всі співачки з “ВІА Гри”

Напевно, не існує іншого дівочого гурту з такими красунями. Склад віагрянок постійно змінювався, та деякі обличчя запам'яталися назавжди. А чи зможете впізнати співачок, якщо з них змити мейкап?

Віра Брежнєва

Як виглядає Віра Брежнєва без макіяжу

Заради цієї білявки дует “ВІА Гра” перетворили на тріо. Певно, Костянтин Меладзе настільки надихнувся красою Віри, що навіть через деякий час розлучився з дружиною, покинув трьох дітей та одружився з підопічною. Врешті вони таки розсталися. Чи варте воно було того?

Альона Вінницька

Як виглядає Альона Вінницька без макіяжу

Саме з цієї співачки почали ліпити дівочий гурт. В дуеті Ольга, яку для милозвучності перейменували на Альону, відповідала за голос. А Надія Грановська більше танцювала.

Надія Мейхер

Як виглядає Надія Мейхер без макіяжу

Заради участі у “ВІА Грі” Надії довелося відмовитися від прізвища Мейхер, та стати Грановською. Вона є довгожителькою проєкту. Весь час після декрету поверталася під крильце Костянтина Меладзе, який не міг відмовити брюнетці.

Світлана Лобода

Як виглядає Світлана Лобода без макіяжу

Протрималася серед дівчат всього кілька місяців. Меладзе відразу сказав дівчині, що вона занадто самостійна, щоб співати у гурті. Й неначе у воду дивився. Світлана – одна з небагатьох віагрянок, якій вдалося побудувати сольну кар’єру.

Ганна Сєдокова

Як виглядає Ганна Сєдокова без макіяжу

Після розлучення з футболістом Валентином Белькевичем Ганнуся пустилася берега. Мала купу чоловіків, яких неможливо порахувати. Деяким навіть народжувала дітей. От тільки у пісенній творчості якось не дуже прославилася.

Альбіна Джанабаєва

Як виглядає Альбіна Джанабаєва без макіяжу

Ще одна щасливиця, яка довго трималася на позиції руденької. А все завдяки закоханості в дівчину рідного брата продюсера Валерія Меладзе. Альбіна навіть народила коханому сина. За 10 років подарувала ще одного нащадка. Лише після цього співак одружився з нею. Нині вони батьки трьох дітей.

Санта Дімопулос

Як виглядає Санта Дімопулос без макіяжу

Санта – це не стільки про співи, скільки про красу. Дівчина визнана на весь світ бодибілдерка. Натомість ще до “ВІА Гри” встигла взяти участь у “Фабриці зірок 3” та поспівати у гурті “7 небо”.

Популярне

Схожі статті

“Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями!”: не дослухалися до порад Кобзаря Аліна Гросу, Фреймут, Кузнецова

Схоже, деякі українські знаменитості не дослухалися до слушних порад Тараса Григоровича й повиходили заміж за росіян. Деяким задля цього навіть до москви не довелося їхати.

Я була вражена тим, який вигляд мають матері ведучих ТСН Лідії Таран, Алли Мазур і Падалко: справжні красуні

Мама – найближча та найрідніша людина для кожного. Зірки ТСН Лідія Таран, Алла Мазур, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька вирішили показати, як виглядають їхні матері.

Фірмовий суп невістки! Люблять навіть діти. Гарбузовий суп-пюре з запечених овочів – смачний і ніжний

Гарбузовий крем-суп по цьому рецепту виходить дуже ніжним, смачним і має бархатисту текстуру. Секрет цього супу у тому, що овочі для нього не відварюються, а запікаються.