facebook

Ексдружина Остапчука Христина Горняк вперше показала свого нового бойфренда: він військовий (Фото)

Після розставання з шоуменом Володимиром Остапчуком 38-річна Христина Горняк довгий час була самотньою. Та зараз серце молодої жінки знову зайняте.

З нотаріусинею Христиною Горняк шоумен Володимир Остапчук почав будувати стосунки у 2020 році. Горняк якийсь час була коханкою шоумена, а згодом стала його дружиною. Та побудувати щастя на чужому нещасті Христині не вдалося. Не пройшло і двох років після весілля, як Остапчук покинув Горняк заради іншої жінки.

Христина Горняк пояснила, чому не поспішає змінювати прізвище після розлучення з Остапчуком
Ексдружина Остапчука Горняк вперше показала нового бойфренда

Христина важко переживала розлучення з телеведучим. Поки Остапчук будував нову сім’ю з молодшою на 16 років журналісткою Катею Полтавською, Горняк довгий час була самотньою і оговтувалась після своїх крайніх стосунках.

Та зараз, як виявилось, серце Христини зайняте. Так, в день свого 38-річчя Горняк опублікувала фото сніданку. Крім столу з їжею в кадр потрапили ноги чоловіка у військовій формі, до яких своїми ногами притулялася колишня Остапчука.

Ексдружина Остапчука Горняк вперше показала нового бойфренда
Ексдружина Остапчука Горняк вперше показала нового бойфренда

Схоже, Христина будує стосунки з військовим, та його обличчя вона поки що не показує, а ім’я не називає.

Нагадаємо, після розлучення з Горняк Володимир Остапчук встиг втретє одружитися. Зараз зі своєю молодою дружиною шоумен чекає на дитину. Полтавська знаходиться на 30 тижні вагітності: малюк має з’явитися на світ у грудні цього року.

24-річна Катя Полтавська розсекретила ім'я майбутнього сина від Остапчука
Катя Полтавська і Володимир Остапчук чекають на дитину

Відомо, що подружжя чекають на сина, якого планують назвати Тимофієм. Для Остапчука це вже буде третя дитина, адже він має двох дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Зараз син та донька шоумена проживають у Канаді. Саме туди колишня дружина Володимира з дітьми виїхали після початку повномасштабної війни в України. За останні 2,5 роки Остапчук зі своїми дітьми бачився всього 2 рази. При цьому він запевняє, що щодня спілкується з сином та донькою по відеозвязку.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.