facebook

На воді всі в купальниках, а вона – в скафандрі: мокра Катерина Осадча показалася не перед Горбуновим

Телеведуча Катя Осадча показала, що робить у вільний у роботи час і вразила вибором купального костюму. 41-річна мама трьох дітей обрала справжній "скафандр", який повністю закриває її тіло.

41-річна ведуча Катя Осадча із тих знаменитостей, хто рідко показує у соціальних мережах своє особисте життя. Інстаграм-блог Катерини наповнений її роботою, а ось що робить Осадча у вільний від роботи час, вона показує вкрай рідко.

Та нещодавно телеведуча поділилася у своєму блозі знімками, де вона займається вейксерфінгом. Це такий вид спорту, де учасник катається на дошці для серфінгу за катером. Варто відзначити, що такий вид спорту досить складний і потребує гарної фізичної підготовки.

На фото Катерина знаходилася у воді біля дошки для серфінгу. Цікаво, що телеведуча була не у класичному купальнику, а в спеціальному плавальному костюмі, який повністю закриває її тіло. Зверху телеведуча одягнула рятівний жилет.

Катя Осадча показала свій плавальний костюм-скафандр
Катя Осадча показала свій плавальний костюм-скафандр

Також Осадча відмітила, що вона не тільки покаталася, а й поплавала, хоча на вулиці вже досить холодно.

Варто відзначити, що Катя Осадча неспроста захоплюється цим видом спорту. Рідний брат телеведучої Володимир – професійний спортсмен  і тренер з вейксерфінгу. На дошку він поставив не лише свою сестру Катю Осадчу, а й 7-річного племінника Івана.

Як виглядає брат Каті Осадчої
Як виглядає брат Каті Осадчої

Раніше Володимир жив на 2 країни: США та України. Саме в Америці, живучи біля океану, він займався серфінгом і навчав цього інших. Та після початку повномасштабної війни в Україні брат Осадчої повернувся на Батьківщину та почав активно волонтерити.

Після повернення в Україну Володимир зупинився у Львові та навіть отримав там роботу. Так, Володимир Осадчий працює у спортивному комплексі, де навчає дорослих та дітей того, чого вміє сам – вейксерфінгу. Час від часу чоловік публікує фото свого робочого процесу у соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Хрумке, але ніжне тісто з бульбашками і неймовірно соковита начинка – такими виходять чебуреки за цим рецептом. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане вашим улюбленим.

Чи шкідливо покривати нігті гель-лаком: розбір компонентів у популярних складниках для манікюру

Сьогодні манікюр є одним із головних етапів у ідеальному жіночому образі. Але чи так безпечно робити манікюр, як ми думаємо? Чи існує шкода від матеріалів, які ми наносимо на свої нігті?