facebook

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Олександр Педан частенько викладає в Інстаграм ролики чи фото, зняті просто в себе вдома. Тому можемо скласти враження, як облаштовано житло відомого чоловіка. Нині старша донька Валерія перебуває на навчанні у Львові, то частіше за все бачимо господаря разом з сином.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Дружина Інна останнім часом у кадр не потрапляла. Чи то не любить зніматися, чи то зайнята іншими справами. Отже, на світлинах бачимо дитячу кімнату. Вірніше, той шматочок житла, де Марк навчається.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Меблі тут білого кольору. Чимала шафа забита різним дитячим крамом вщерть. Білий письмовий стіл біля стіни перетворюється на відкриті полички, на яких не лише книжки, але й інші хлопчачі штуки.

Як виглядає оселя Олександра Педана

У вітальні стіни пофарбовані у доволі темні кольори. Ламінат на підлозі темно-сірого кольору. Тут присутня книжкова шафа, поряд драбина та дзеркало. Сірий диван стоїть посеред кімнати, а по центру, як в давнину, постелений килим.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Схоже, саме в цій кімнаті домашні проводять найбільше часу, бо тут ми бачимо не лише Олександра Педана, але і його сина-школярика та доньку-студентку. Між диваном і вікном зручно вмостився столик із зеленими насадженнями.

Як виглядає оселя Олександра Педана

Вітальня плавно переходить у кухню, де стіни заклеєні доволі веселенькими шпалерами з різноколірних чайничків. Є люстра, зроблена з переплетених дротів. А зовсім недалеко від неї інша – у вигляді кулі. Зверху наклеєні шматочки дзеркал, бліки від яких створюють цікаві візерунки на стелі.

Є ще сходи на 2 поверх. То виходить, що квартира дворівнева. Тут бачимо вішалку для одягу та невеличку шафу, на якій висить гітара. Журнальний столик біля дивану з вирізьбленими ніжками.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?