facebook

Тіна Кароль зробила селфі з ліжка і видала пікантну таємницю: спить без нічого – це все є на фото

Співачка Тіна Кароль показала ранкове селфі у ліжку. Уважні фоловери помітили, що співачка полюбляє спати без піжами у своїй білосніжній постелі.

Тіна Кароль – одна з найпопулярніших українських співачок, за життям якої у її Інстаграм-блозі спостерігають майже 2 мільйони підписників. Тіна нечасто радує своїх прихильників кадрами зі свого особистого життя. Зазвичай, співачка показує свої репетиції, кадри з концертів, чи інші моменти творчого життя.

Та нещодавно Тіна показала у своєму Інстаграм-блозі ранкове селфі у ліжку. Співачка позувала, закутана у повітряну білу ковдру без макіяжу і без одягу. В кадрі видно, що співачка звикла спати без піжами.

Тіна Кароль показала себе зранку у ліжку без одягу
Тіна Кароль показала себе зранку у ліжку без одягу

Варто додати, що Тіна без макіяжу і зачіски виглядає не гірше, ніж при повному “марафеті”. У свої 39 років співачка немає зморшок і виглядає молодо та свіжо.

Варто додати, що останнім часом подейкують, що у своєму ліжку Тіна спить не сама. Так, співачка після смерті свого чоловіка у 2013 році не показувала на публіку жодного свого бойфренда. І справа не в тому, що Кароль довгий час була самотня. Тіна зізнається, що не покаже свого обранця на публіку, навіть якщо вийде за нього заміж.

Не так давно в Мережі почали говорити, що співачка може зустрічатися з молодшим на 9 років бізнесменом Юрієм Арошидзе. Чоловік являється президентом американського фонду протезування “PROTEZ FOUNDATION”, з яким співпрацює Кароль. Так, співачку неодноразово бачили в компанії Юрія на різних заходах.

Тіна Кароль та Юрій Арошідзе. Скриншот фото з Мережі

Сама співачка відреагувала на ці чутки на власному концерті. Зі сцени Тіна зазначила, що її вже “поженили” з Юрієм. Та Тіна закликала не вірити цим чуткам.

Це все смішно. Особливо останнє – те, з ким мене поженили. На паркані теж пишуть і там нічого…

, – сказала Тіна зі сцени.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.