facebook

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Хтось свого часу осипав її лестощами, хтось насміхався, хтось жалів. Багато років вона була в тіні свого чоловіка — і золота клітка, в якій вона опинилася, хоча й прикрашена розкішшю, все ж залишалася кліткою. Вона обрала цю роль, добровільно чи ні — невідомо. Хоча все ж таки, здається, це її влаштовувало, адже колись підтримувала чоловіка зі словами: “Батя, я стараюсь”.

Куди зникла та чим займається 75-річна Людмила Янукович. Скриншот фото з Мережі

Життя у Донецьку — затишок чи самотність?

До того, як політичні буревії змінили життя родини Януковичів, Людмила жила у Донецьку. Її дім, площею 304 м², знаходився у Будьонівському районі на території ботанічного саду. Але ні тоді, ні зараз не відомо, чи належав їй цей дім насправді, чи то був лише формальний атрибут статусу, який їй приписувався?

Коли її чоловік облаштовував свою резиденцію у Межигір’ї, Людмила Янукович начебто грала роль господині. Проте, як відомо, справжньою власницею тамтешнього домашнього затишку була коханка Віктора Януковича Любов Полежай, з якою він і втік у росію після Революції Гідності. А Людмила Олександрівна знову залишилася у тіні, подалі від гучних подій і тривог великої політики.

Відокремлена тиша півострова

Після втечі чоловіка і зміни влади в Україні, Людмила опинилася далеко від колишніх привілеїв. Вона виїхала до окупованого Криму. У різних джерелах повідомляється, що жінка мешкає в селищі Відрадне, неподалік від Ялти. Це місце стало її новим прихистком. Подейкують, також, що колишня Януковича тримає кілька продуктових магазинів на півострові. Тобто, тепер вона не Перша, а просто бізнес-леді.

Нагадаємо, у Севастополі похований її молодший син, Віктор Янукович-молодший. Трагічна подія сталася у березні 2015 року, коли він провалився під лід під час поїздки мікроавтобусом по озеру Байкал. Тоді ця втрата стала ще одним ударом для матері.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.