facebook

“Синочок схожий на тата, а донечка – вилита мама”: 40-річна Слава Камінська показала дітей від Едгара

40-річна неангелка Слава показала дітей від Едгара Камінського. Прихильники зірки ахнули – брат із сестрою абсолютно не схожі. Кожен успадкував гени лише одного з батьків.

З різницею в 1 рік Слава Камінська народила коханому пластичному хірургу двох дітей. Леону нині 9, а Лаурі – 8 років. Дітлахи зростають, змінюються. Та вже зрозуміло – братик і сестричка абсолютно не схожі між собою.

Як виглядає та на кого схожа донька Слави Камінської

Хлопчик удався в тата – такий же смаглявий та чорнявий, як Едгар Камінський. А от Лаура з кожним днем усе більше нагадує матусю – не таку, якою вона є зараз, а якою була в юності, мешкала в Одесі й коли ще мала ім’я Ольга Кузнєцова.

Як виглядає та на кого схожий син Слави Камінської

Матуся, роздивляючись світлини своїх дітей, які значно підросли останнім часом, вирішила поміркувати про швидкоплинність часу, не забувши й про любов до своїх близьких:

“Час – дивна річ. Живеш у коловороті днів, здається, що так буде завжди, що попереду ще так багато часу. Але одного дня зупиняєшся і розумієш: діти подорослішали”.

Камінська вдарилася в ностальгію, пригадавши, як долоньки її маляток поміщалися в долоню однієї руки. Як вони тихенько сопіли поряд. Але все це залишилося в минулому. Нині зовсім інша ситуація:

“Вони все ще діти, але вже такі мудрі, зі своїми думками та мріями”.

Нині Слава втямила, що багато часу було втрачено, коли вона була не поряд зі своїми нащадками. Тепер надолужує час. Вчиться жити тут і зараз, радіє сміху дітей і завжди дозволяє їм свободу вибору. Фани неангелки теж не залишилися байдужими до таких слів:

“Такі гарні, як і мама з татом”.

“Як так?! Вони ж нещодавно були крихітними…”

“Боже, які вони дорослі!”

Всі підписники, що мають дітей, розділили й підтримали думки Слави Камінської.

Популярне

Схожі статті

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.