facebook

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Марічка Падалко

Ведучу телеканалу 1+1 завчасно попередили, що доведеться брати інтерв’ю у голлівудської зірки Майкла Дугласа. Заради такої зустрічі Марічка дуже ретельно обирала лук.

Марічка Падалко в особливій червоній сукні

Зупинила вибір на яскраво червоній сукні, яка міцно облягає фігурку жінки, підкреслюючи всі принади. Вбрання з V-образним вирізом, ще й прикрашене тонкими чорними смужками вздовж коміру та на довгих рукавах.

Олеся Бацман

Дружина Дмитра Гордона вбралася так, неначе зібралася на бал. Червона сукня з атласу з відкритими плечима та корсетом міцно облягла тіло 40-річної жінки. Спідниця довжиною до підлоги. Натомість збоку виріз, який майже повністю відкриває ніжку знаменитості.

Олеся Бацман в особливій червоній сукні

Оля Цибульська

Вбравшись в асиметричну червону сукню, співачка поділилася з фанами, що є дуже лінивою. Та хіба можна повірити в подібне, адже аби так вбиратися й стежити за собою, треба залучати чимало особистих сил.

Оля Цибульська в особливій червоній сукні

Та повернімося до сукні. Одне плече в ній закрите, а з іншого боку тканина тримається на самій бретельці. Оля ще й паском у тон одягу підперезалася.

Надя Дорофєєва

Співачці настільки припала до вподоби ця сукня, що вона навіть у ліжку не захотіла її знімати. Надя важить усього 48 кг, тому може собі дозволити абсолютне міні.

Надя Дорофєєва в особливій червоній сукні

Фасон дуже цікавий. Верх складається з трьох величезних бантів. Плечі вийшли закритими, натомість між бантиками просвічується тіло в зоні декольте і навіть трішки на животику.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.