facebook

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

45-річна Маша Єфросиніна піддалася загальній тенденції демонструвати довжину ніг і влаштувала фотосет, де на першому плані була саме ця частина тіла. Певно, блогерка надихнулася досвідом кращої подруги Олі Полякової.

Любителька “Білого наливу” записала відео, де співає свою нову пісню “Жінка з цікавим минулим”. Спочатку Оля сидить на кріслі, закинувши одну ногу на іншу. Потім перекидає свої кінцівки з однієї на іншу.

Маша Єфросиніна похизувалася довжиною ніг

Все буквально так, як у культовому фільмі “Основний інстинкт” із Шерон Стоун. Єфросиніна вирішила довести, що має не менш довгі й стрункі ніжки. Тож зробила кілька знімків, на яких перебуває у короткій чорній сукні.

Маша Єфросиніна похизувалася довжиною ніг

Маша прийняла театральну позу й теж закинула ніжку на ніжку. Щоправда, позицію нижніх кінцівок не змінювала, тож жодної асоціації з голлівудською зіркою не викликала. Хоча, схоже, довжина ніг у ведучої нічим не гірша, аніж у співачки.

Оля Полякова похизувалася довжиною ніг

Дві подружки мають зріст 180 см, тож і красою ніг Бог дорослих дівчат не обділив. Полякова не приховує, що довжина її ніг складає 126 см. Єфросиніна довжину своїх нижніх кінцівок не оприлюднювала на загал. Та, схоже, не набагато менше, аніж у конкурентки.

З таким же зростом є ще одна знаменитість – Леся Нікітюк. Ведуча запевняє, що від стегон до п’яток у неї 110 см. Тож на якому місці у цій ієрархії перебуває саме Маша, ми поки сказати не можемо. Обиратимемо чисто візуально – кому як здасться.

Популярне

Схожі статті

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.