facebook

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

Олександр Шовковський

49-річний головний тренер київського “Динамо” вирішив прогулятися Маріїнським парком разом із Мариною Кутєповою. Парочка настільки надихнулася красою природи, що не стрималася й наробила селфі. СаШо з коханою жінкою вже 10 років поспіль, а поводяться так, неначе щойно закохалися. Ось на що здатна чарівна осінь!

Олександр Шовковський схопив осінній вайб

Тоня Матвієнко

43-річна співачка всією родиною – з Арсеном Мірзояном та 8-річною донькою Ніною – відбула в осінні Карпати. Краєвиди там нині й справді просто казкові – гори, потічки, місточки. Так і хочеться гуляти довкіллям зранку до самого вечора.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян схопили осінній вайб

Ассія Ахат

У скрипальки нині своя власна атмосфера. Знаменитість саме перебуває на кінофестивалі у Маямі. Жодних натяків на буревій, що панує у Флориді. Ахат просто насолоджується відпочинком біля фонтану на тлі висоток, що видніються вдалині.

Ассія Ахат схопила осінній вайб

Сергій Бабкін

Осінь навіяла музиканту ностальгічні спогади. Пів року тому артист написав пісню “Так і є”. І вперше в житті вирішив не виконувати композицію самотужки, а передати іншому виконавцю, вірніше, виконавиці Марті Адамчук. Але поки що Сергій заспівав під гітару сам.

Сергій Бабкін схопив осінній вайб

Наталія Могилевська

Для 49-річної співачки осінь – улюблена пора року. Ось і зараз Наталка й не думає сумувати. Навпаки має купу енергії, яку й збирається передати своїм шанувальникам. Тож готує сюрприз – нову прем’єру пісні. Як називатиметься робота, Могилевська поки що не сповістила. Можливо, це буде щось на кшталт: “Де любов, там біда”?

Наталія Могилевська схопила осінній вайб

Популярне

Схожі статті

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.