facebook

Більше на батька-турка не схожа: Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька – вже не дівчинка, а пані

Співачка Ані Лорак вперше за довгий час показала свою 13-річну доньку Софію від першого шлюбу. Дівчинка, яка в ранньому віці була копією батька-турка, виросла і дуже змінилася.

Ані Лорак стала мамою у 2011 році. Через 2 роки після весілля з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу вона народила доньку Софію.

Лорак ніколи не приховувала свою доньку від публіки. З раннього віку співачка брала дівчинку з собою на світські заходи і публікувала її фото у соціальних мережах.

Варто відзначити, що коли Софія була маленька, її критикували за зовнішність. Дівчинка була дуже схожою на батька, а турецьки гени в ній явно переважали. Темне волосся, густі брови, смаглява шкіра і груба статура – такою була дівчинка, поки не стала дорослішати.

Ані Лорак показала 11-річну доньку, яка на неї не схожа
Як донька Ані Лорак виглядала раніше

Та за останній рік Софія так змінилася, що її неможливо впізнати. Так, нещодавно Лорак у своєму Інстаграм-блозі показала доньку, яка вразила своїм виглядом публіку. Так, дівчинка прийшла на зйомки програми “Ти супер”, де Лорак сидить у судійському кріслі. В перерві між зйомками, Софія підійшла до мами.

Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька
Лорак показала, як виглядає її 13-річна донька

Можна помітити, як донька Лорак за останній рік підросла. Дівчина стала зростом, як її мама. Крім того, Соня помітно схудла і пофарбувала волосся у темний колір, який їй дуже пасує. Прихильники відзначають, що тепер Софія більше схожа на свою зіркову матір, ніж на батька-турка.

Нагадаємо, 46-річна Ані Лорак планує вийти заміж вдруге. Так, нещодавно її коханий Ісаак Віджраку зробив співачці пропозицію руки і серця і Лорак відповіла “Так”. Артистка запевняє, що саме з іспанцем Ісааком вперше зрозуміла, що таке правильні і гармонійні стосунки і вперше відчуває себе щасливою.

А ось поки Лорак збирається заміж, її колишній чоловік Мурат Налчаджиоглу вже встиг розлучитися з другою дружиною Лілією Реус.

Популярне

Схожі статті

“Довела Дзідзьо до розлучення й сказала, що пожартувала”: Оля Цибульська розповіла правду про ці стосунки

Деякий час усі, кому заманеться, обговорювали роман одруженого Дзідзьо з матір'ю-одиначкою Олею Цибульською. Нині ситуація кардинально змінилася – артист розлучений, а співачка якраз заміжня.

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Звичайна жінка за 50: Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить Борисюк без макіяжу і зачіски (Фото)

58-річна акторка Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить її чоловік Віталій Борисюк. Жінка з'явилася в кадрі без грама макіяжу і з мокрим волоссям.

Оля Полякова повторила за Шерон Стоун, а Маша Єфросиніна – за подругою: помірялися довжиною ніг

Днями Оля Полякова посвітила на відео довгими ніжками, перекидаючи їх одна на одну, неначе Шерон Стоун. Маша Єфросиніна вирішила не відставати від подруги й теж похвалилася довжиною кінцівок.

Вже є претенденти на “Холостяка 14” та “Холостячку 3”: Бакланов, Цимбалюк, Анна Трінчер – а СТБ в курсі?

Ще не вийшов у ефір "Холостяк 13", а вже точаться розмови, хто стане головним героєм наступного сезону реаліті-шоу. До речі, телеглядачі не проти переглянути й проєкт "Холостячка 3".

“Посивіли та постаріли”: відомих співаків неможливо впізнати – що з Олегом Скрипкою та Сергієм Бабкіним?

Олегу Скрипці 60 років, Сергію Бабкіну – всього 45. Та сивина, що вдарила в бороду музикантам, схоже, якимось чином їх прирівняла. Отже, й вигляд обоє мають майже ідентичний.