facebook

Звичайна жінка за 50: Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить Борисюк без макіяжу і зачіски (Фото)

58-річна акторка Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить її чоловік Віталій Борисюк. Жінка з'явилася в кадрі без грама макіяжу і з мокрим волоссям.

Ольга Сумська багато років поспіль носить статус однієї з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Це звання жінка отримала заслужено, адже вона дійсно має яскраву зовнішність і природну вроду.

З молодих років і до теперішнього часу Сумська жодного разу не змінювала свій образ. Якщо у фільмах її можна побачити і з коротким волоссям і рудою, чи брюнеткою, то в реальному житті Сумська завжди була довговолосою блондинкою зі стрункою фігурою і стильним вбранням.

Ольга Сумська показала двох найменших донечок - Джесю та Жасмін
58-річна Ольга Сумська показала себе без макіяжу і зачіски

Звісно, з роками краса кожної людини починає в’янути. Ольга Сумська не є виключенням. Зараз акторці 58 років і вона вже не така молода та свіжа, як раніше. Так, на обличчі Ольги можна помітити зморшки та інші вікові зміни шкіри. При цьому акторка зовсім цього не соромиться і час від часу показує себе без макіяжу у своєму Інстаграм-блозі.

Так, нещодавно Сумська показала своє ранкове перевтілення. Ольга сфотографувала себе без макіяжу і з мокрим волоссям, а потім показала себе після того, як власноруч нанесла грим.

Ольга Сумська без макіяжу і з ним
Ольга Сумська без макіяжу і з ним
58-річна Ольга Сумська показала себе без макіяжу і зачіски
58-річна Ольга Сумська показала себе без макіяжу і зачіски

Звісно, з макіяжем Ольга відразу посвіжішала і стала виглядати яскравіше, та й без макіяжу акторка виглядає молодше свого віку.

Як Ольга Сумська залишається молодою і вродливою

Ольга Сумська ніколи не робила пластичних операцій, та у свої 58 років вона виглядає молодше свого віку. Щоб мати такий вигляд, акторка багато працює над собою. По-перше, Ольга слідкує за своїм харчуванням і займається спортом, а по-друге, жінка регулярно ходить до косметолога та робить різні процедури, які допомагають її шкірі залишатися пружною та підтягнутою.

Крім того, Сумська слідкує за модою та останніми трендами і завжди одягається актуально та сучасно. Ольга вміє підкреслити свої переваги і завжди виглядає жіночно і яскраво.

Популярне

Схожі статті

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.

Яма зачарувався Гросу, яку побачив у
 США: неочікувана зустріч судді “Танців з зірками” та похресниці Білик

Колишній суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма на одному з заходів у Америці зустрів свою колегу, Аліну Гросу. Хореограф був зачарований виступом співачки, чим поділився в соціальних мережах.

Всі його знають, а вона знати не хоче: як виглядає екс-чоловік Лідії Таран, яка до переїзду працювала на 1+1

47-річна українська телеведуча Лідія Таран ніколи офіційно не виходила заміж. Втім, у її житті був чоловік, з яким вона прожила разом 5 років і стала мамою.