facebook

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Віталій Білоножко

Прихильники співочого таланту, заклопотані своїми справами, не помітили, що останні 5 років співак не з’являвся на люди через хворобу. Тому для всіх стала справжнім шоком новина 9 січня 2024 року про смерть 70-річного Віталія Васильовича.

Як виглядає могила Віталія Білоножка

Народного артиста України поховали на ділянці №42А Байкового кладовища. Звісно, пам’ятника на могилі митця поки ще немає. Лише хрест та велика фотографія. Надгробок прикрашений великою кількістю білих квітів.

Григорій Чапкіс

Ще у 90 років хореограф був сповнений оптимізму й віри в майбутнє. Та підступна корона забрала життя людини-легенди 13 червня 2021 року у 92 роки. Довгих 3 роки занедбана могила на Байковому кладовищі стояла пусткою.

Як виглядає могила Григорія Чапкіса

Зовсім нещодавно там з’явився гарний пам’ятник. Навіть є невеличкий майданчик, що символізує сцену. От тільки виконавці припустилися помилок у даті народження та смерті Григорія Миколайовича, а син і донька з-за кордону не мали можливості проконтролювати це.

Ніна Матвієнко

Співачки з неймовірним голосом не стало 8 жовтня 2023 року. Ніна Митрофанівна приховувала від загалу проблеми зі здоров’ям, тому новина про смерть неабияк шокувала прихильників.

Як виглядає могила Ніни Матвієнко

Поховали народну артистку на Звіринецькому цвинтарі в Києві. За рік усі троє дітей – Антоніна, Януарій та Андрій – з онучками Ніною та Уляною і зятем прийшли вшанувати пам’ять родички. Поки що на могилі народної артистки немає пам’ятника, а лише хрест.

Популярне

Схожі статті

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?