facebook

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Коли звичайний працівник Запорізького заводу Арсен Мірзоян приїхав до столиці, щоб взяти участь у “Голосі країни”, то й гадки не мав, настільки круто зміниться його життя в плані творчості та особистих стосунків.

Саме там у 2011 році Арсен познайомився з донькою народної артистки Ніни Матвієнко. Мірзоян на той момент мав дружину і двох синів. Тоня самотужки виховувала доньку Уляну, а з чоловіком була розлучена.

Непроста історія кохання Арсена Мірзояна з Тонею Матвієнко

Коли втямив, що не може жити без Антоніни, Арсен о 4 ранку зателефонував і запросив терміново прийти до “Батьківщини-матері”. Тож їхнє перше побачення відбулося о 5 ранку. Вдосталь нагулявшись, Мірзоян провів дівчину додому, чим неабияк здивував і навіть розлютив Ніну Митрофанівну.

Спочатку Матвієнко поставилася з пересторогою до такого доньчиного кохання. Вважала, що молодик завдяки їхньому прізвищу хоче здобути славу. Та згодом подружилася з зятем і кардинально змінила свою думку.

Непроста історія кохання Арсена Мірзояна з Тонею Матвієнко

На початку січня 2016-го Тоня народила доньку, яку назвали на честь бабусі Ніною, а прізвище дали Матвієнко. У пологовому будинку породілля була ще з прізвищем першого чоловіка. Тож коли виписалася, першим ділом змінила його на Матвієнко. А коли з Мірзояном урешті розписалися, не стала міняти ще раз.

Пропозицію артист зробив 8 березня 2016 року просто під час концерту, на який Тоня трішки запізнилася. Вона відповіла згодою. Щоправда, саме весілля відбулося лише через рік – 15 червня. Ця дата привиділася нареченій уві сні.

Непроста історія кохання Арсена Мірзояна з Тонею Матвієнко

Перша дружина Арсена не вибачила чоловіку зраду й досі з ним відмовляється спілкуватися. Натомість сини прийняли нову татусеву сім’ю. Старший син навіть якийсь час мешкав у будинку Матвієнків.

Що б там не патякали злі язики про цю пару, вони не зважають. Хейтери їх постійно розлучають і підозрюють у зраді одне одному. А вони просто живуть власним життям і насолоджуються кожною миттю, проведеною разом.

Популярне

Схожі статті

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.