facebook

Трішки не розрахували з розмірами: жіночні об’єми Гросу, Холоденко, Дімопулос випали з одягу – є фото

Зірки роблять усе можливе, щоб говорили не лише про їхню творчість, але й зовнішність. І часто це їм дуже добре вдається. Ми зібрали докупи непристойні декольте, які практично нічого не приховують.

Аліна Гросу

Співачка представила україномовний варіант пісні “Брудні танці”. Звісно, задля цього довелося потанцювати в парі. Як завше, голову партнера Гросу безжально обрізала, хоча всі й так знають, що це Полянський. У кадрі ворушилися лише чоловічі руки.

Аліна Гросу показала більше, ніж треба

Та не це привернуло особливу увагу прихильників артистки. Аліна для знімань вбралася у чорну сукню з такими великим вирізом, що її пишності ледь не вивалилися назовні під час ритмічних рухів.

Санта Дімопулос

Час від часу “ексвіагрянка” робить селфі просто зі своєї спальні. Свій останній лук зірка назвала “одягнена у впевненість та трішки чорного вбрання”. Костюм брюнетки й справді вражає.

Санта Дімопулос показала більше, ніж треба

Санта вбралася в легкий обтислий комбінезон з елементами асиметрії. Виріз спереду настільки глибокий, що простягається ледь не до пупа красуні. Звісно, що подібний фасон максимально відкриває дівочі перли, на які свого часу повівся Андрій Джеджула.

Наталія Холоденко

Та перемогу у нашому Топ-3 безумовно отримує психологиня. Схоже, що пані Наталя відвідала пивний фестиваль у Мюнхені. Як годиться, для Октоберфесту обрала національне баварське вбрання. Та от біда!

Наталія Холоденко показала більше, ніж треба

Виявилося, що у німкень з українками зовсім не збігаються розміри бюста. Тому так і вийшло, що більшість жіночої краси опинилася за межами тканини. Та Холоденко, схоже, все сподобалося, особливо увага літніх бюргерів-німців, які з цієї нагоди теж вбралися по-особливому – в шорти та високі шкарпетки.

Популярне

Схожі статті

“А як гарно співали!”: Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер пішли зі сцени й опанували інші професії

Свого часу Женя Власова, Оля Горбачова, Надія Мейхер багато співали, знімали кліпи та були відомими особистостями. Нині кардинально змінили сферу діяльності. На чому тепер заробляють?

“Оце так пристрасті!”: Христина Соловій всілася на підлогу й поцілувалася з набагато молодшим парубком

Схоже, Христина Соловій знову втрапила в скандал. Ще не втихли пристрасті з приводу вживання ненормативної лексики під час концерту, як з'явився новий привід засудити співачку.

Двоє синів від двох чоловіків: Ассія Ахат покинула одного чоловіка заради іншого – не зраджує лише скрипці

59-річна Ассія Ахат нині насолоджується розкішним життям в Америці, а у вільні хвилини грає на скрипці досхочу. Та були в житті знаменитості зовсім інші часи, коли доводилося поневірятися.

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.