facebook

Хлопчик, який почав зніматися в кіно з 4 років: як живе один із кращих акторів-дітей в Україні Євген Лебедин

Це миле хлопчаче личко ми бачили у багатьох фільмах та серіалах. Євгена Лебедина ні з ким іншим не сплутаєш. Нині юнаку вже 17 років, і він намагається не згадувати про дитячу популярність.

Знаменитим Женя Лебедин став завдяки своїй тітці. Та подумала, що такий чарівний хлопчик має зацікавити рекламників й розіслала фото 4-річної дитини в різні агенції. Це спрацювало.

Виразні блакитні оченята та русяві кучерики припали до вподоби режисерам, і хлопчика почали наввипередки запрошувати зніматися в кіно. Отак Лебедин став справжньою зіркою, заробляючи чималі гонорари. На рахунку юного актора 32 ролі у мелодраматичних стрічках.

Євген Лебедин почав зніматися у кіно з 5 років

Першою роботою маленького Жені стала роль Гліба у 4-серійній мелодрамі “Птах у клітці”. Згодом Лебедин з’явився у “Швидкій допомозі”, “Безсмертнику”, “Прокурорах”. Хлопчик зростав, але не втрачав дитячої чарівності.

Його продовжували запрошувати зніматися у “Центральну лікарню”, “Жіночий лікар 3”, “Захар Беркут”, “Тайсон”. Востаннє юний актор з’явився у “Кріпосній”, де зіграв Володимира Коренева.

Євген Лебедин почав зніматися у кіно з 5 років

Нині Євгену вже минуло 17 років. Його фільмографія складає 32 роботи. Окрім цього, Євген у 8-річному віці здобув перемогу у шоу “Маленькі гіганти”. З 2014 року підліток категорично відмовився зніматися у російських стрічках. А з 2022 року не з’являється й в українських.

Схоже, юнак втомився від уваги з боку широкого загалу. Адже навіть у київському ліцеї, де навчався, весь час розвішували плакати з його зображенням. Окрім кіно, Лебедин ще й захоплюється кікбоксингом. Але більше не хоче бути публічною особою. Тож можете навіть не шукати Євгена в соцмережах. Він обрав життя звичайної людини без жодних ознак зірковості.

Популярне

Схожі статті

Звичайна жінка під 50: Оля Полякова показала, якою її щоранку бачить Буряковський без макіяжу і зачіски

45-річна співачка Оля Полякова змила грим і показала, якою щоранку її бачить чоловік Вадим Буряковський. Без макіяжу жінка виглядає не так свіжо та яскраво.

Тиха розкіш в українському стилі чи шик під стать Роксолани: сестри Сумські не мають нічого спільного

Відомі українські актриси, рідні сестри та просто красуні, Ольга та Наталія Сумські, попри спорідненість зовсім не схожі між собою. Одна асоціюється з шиком Роксолани, інша – з тихою розкішшю.

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?