facebook

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

Павло Зібров

67-річний співак обожнює прогулянки зі своєю кращою подругою Габріелою. Далеко ходити під час побачення не довелося. Вийшли на одну з ділянок власної фазенди й зависли, побачивши купу маслюків.

Павло Зібров сходив на побачення з кращою подругою

Зібрали врожай. Тепер на обід буде суп із грибами, а на вечерю – картопля, смажена з дарами лісу. На обійсті Павла Миколайовича є ще одна грибна галявина, та врожай нині такий, що, напевно, вистачило й цих грибочків.

Отже, побачення з Габі пройшло за вищим ґатунком – і свіжим повітрям подихали, й порухалися, ще й користь зробили, нагодувавши всю родину. Тож дружина Марина не ревнуватиме.

Ірина Федишин

Після кліпу “Секрет” усі очікували, що в родині співачки врешті з’явиться донечка. Натомість сім’я поповнилася іншим членом – цуценятком Барні. Тож співачка, нічого не сказавши синам, першою відбула на побачення з пухнастиком мальтіпу.

Ірина Федишин сходила на побачення з кращим другом

Юрчик й Олежик давно просили собачку, але не очікували, що в коробці буде саме довгоочікуване цуценя, тому неабияк здивувалися, зробивши “розпаковку” й діставши Барні з коробки.

Брати щиро зраділи подібному подарунку. Адже думали, що в коробці знайдуть іграшки, а не ось це живе диво. Олег заявив, що віднині 2-місячний Барні спатиме з ним в одному ліжку.

Схоже, зірки оголосили цілий флешмоб із розведення мальтіпу. Песики такої породи присутні вдома у Ксенії Мішиної, Ассії Ахат, Юлії Саніної. Тепер до зіркової когорти собачників додалася ще й Ірина Федишин.

Популярне

Схожі статті

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?