facebook

Друга вагітність приносить прикрощі: 30-річна Анна Кошмал не може втиснутися ані в штани, ані в спідницю

Відтоді як Анна Кошмал сповістила про те, що перебуває при надії вдруге, акторці довелося зазнати чимало неприємних митей. Щоправда, зірка ставиться до всіх незручностей з оптимізмом.

Анна Кошмал виклала у свій Інстаграм ролик, в якому показала, як складно їй тепер обирати для себе луки. Адже з кожним днем животик вагітної акторки збільшується, форми змінюються, а старий одяг просто не налазить.

Анна переміряла три пари штанів, спідницю, але все це відкинула – не застібаються. Довелося задовольнятися трикотажною сукнею, яка чудово тягнеться, і поки що знаменитість зуміла в неї втиснутися.

Вагітна Анна Кошмал не влазить у свої старі речі

Своїми складнощами, пов’язаними з вагітністю, зірка регулярно ділиться в Інстаграм-сторіз. Так ми дізналися, що особливо кепсько Кошмал почувалася влітку. Саме тоді в неї був період токсикозу, а на знімальному майданчику доводилося працювати по 12 годин на день.

Нині зірка “Сватів” почувається набагато краще і навіть наважилася поїхати на гастролі. Про декретну відпустку поки що не думає. Хоче працювати, скільки зможе фізично. Всі колеги знають про її цікавий стан, тому всіляко допомагають і бережуть.

Вагітна Анна Кошмал не влазить у свої старі речі

Попри те, що це вже друга вагітність Анни, і в родині зростає 6-річний первісток Мишко, Кошмал не поспішає показувати обличчя свого молодого чоловіка. Лише віджартовується, що він “не такий уже й молодий”.

Хоча з весільних фото, на яких бачимо лише частинку нареченого, видно, що ніякий він не стариган. Просто не хоче публічності й не дозволяє дружині викладати себе в мережу. Будемо сподіватися, що не вийде так, як з Аліною Гросу, яка довго приховувала обличчя чоловіка, з яким зіграла весілля, а він виявився росіянином, з яким співачка крутила шури-мури ще в москві.

Популярне

Схожі статті

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.

Павло Зібров чудово провів час з подругою, а Ірина Федишин – з другом: що на це скажуть їхні другі половинки

Павло Зібров та Ірина Федишин – люди глибоко сімейні. Та іноді дозволяють собі прогулянки зовсім не з другими половинками, а зі своїми вірними друзями.

“Знайомтесь – Квадробер Григорій”: чверть століття тому Решетнік перевдягався в песика й чудово себе почував

Григорій Решетнік переглянув власні архіви. А коли знайшов світлину, де перевдягнений у костюм песика, ведучий втямив: саме він започаткував моду на квадроберів, адже фото зроблене ще у 2000 році.

“Це мій вибір”: 19-річна донька Олі Полякової Маша вперше розповіла, як мама ставиться до її хлопця

19-річна Маша Полякова, старша донька відомої спавічки Олі Полякової, розповіла про свої стосунки з бойфрендом. Чим займається обранець знаменитої дівчини та як довго тривають стосунки молодих?

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Наталії Сумської начудив: уявив себе героєм “Матриці” – вилитий Рівз

42-річний Георгій Хостікоєв вбрався у костюм Нео з "Матриці" й відразу ж відчув себе суперлюдиною. Актор відразу ж вступив у боротьбу з невидимим злом і, схоже, здобув перемогу.

Була дружина, але їй було все одно: Катерина Осадча закрутила таємний роман та завагітніла від жонатого

Історія кохання Юрія Горбунова та Катерини Осадчої не один рік було гучною темою для обговорень серед ЗМІ та прихильників. Чому пара довгий час тримала стосунки у таємниці?