facebook

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

Mamarika

Схоже, співачка перестала відчувати межу між особистим життям і творчістю. Напередодні виходу сумної композиції “Хтось йде” Настя довела підписників свого Інстаграму до сказу натяками на розлучення з Сергієм Середою.

Mamarika покаталася у візочку в супермаркеті

До цього дівчина викладала щасливі світлини зі спільного відпочинку в Карпатах й начебто у подружжя було все гаразд. А тут на тобі… Після прем’єри пара сповістила, що працює з психологом. Про результати не повідомляли, але Інста зірки знову зарясніла радісними постами.

Одним із таких стало викладене відео, де Сергій катає дружину на візочку біля супермаркету. Mamarika знову попередила, щоб очікували на прем’єру пісні. Згодом усі дізналися її назву – “Кажани”. Схоже, тепер композиція зовсім не сумна.

Ольга Цибульська

Відвідавши “Велмарт”, співачка настільки була вражена розмірами та асортиментом супермаркету, що ледь не загубилися серед рядів із різноманітним крамом. А оскільки магазин і справді великий, Оля не стрималася й проїхалася на візочку просто посеред торгівельної зали.

Ольга Цибульська покаталася у візочку в супермаркеті

На щастя, репертуар у Цибульської завжди драйвовий, тож не довелося лити сльози над морквиною чи салатом. Знаменитість обрала смачні овочі, які “завжди свіжі, на відміну від колишнього”.

Побачивши морепродукти, Олі спала на думку непристойна поговірка про “і рибку з’їсти, і…” Проходячи повз випічку, зробила вибір між “бути худою та бути щасливою” на користь останньої позиції. Тож день минув недарма.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.