facebook

Тарас Цимбалюк влаштував “Танці з зірками” просто на кухні: з коханою Світланою у дитинстві були бальниками

Тарас Цимбалюк довго шукав собі дівчину до пари. Навіть устиг двічі невдало одружитися. Та тепер усі пазли зійшлися. З обраницею вони навіть обоє у дитинстві займалися бальними танцями.

Відтоді, як у житті Тараса Цимбалюка з’явилася Світлана Готочкіна, його Інстаграм став неймовірно цікавим. Пара зазвичай знімає та викладає прикольні відеоролики, які набирають чимало переглядів.

Ось і цього разу ми побачили таку картинку. Спочатку рестораторка сама кружляє посеред кухні, а потім до неї приєднується й партнер. Тарас робить усе за правилами. Кружляє кохану у вальсі, як годиться.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна влаштували танці на кухні

Та врешті чоловік не стримується, підхоплює на руки й ламає всі потрібні па. Виявляється, обоє в дитинстві займалися бальними танцями, тому у них усі рухи виходять настільки гарними й синхронними.

Найбільш уважні підписники помітили, що пара вальсує не на своїй кухні. Адже вдома у голубків меблі білі, а тут дерев’яні. Посуду у шафі по мінімуму, а на підлозі ще й килимок розстелений. Напевно, це якийсь будиночок для відпочинку.

Тарас Цимбалюк та Світлана Готочкіна влаштували танці на кухні

Де влаштували дикі танці, Цимбалюк із Готочкіною не сповістили, а ще кілька днів тому перебували якраз на власній кухні. Тоді у кадр потрапила Світлана з чималим букетом блідо-рожевих троянд і Тарас.

Чоловік перебуває у стрибку, тому вийшов на фото трішки розмазаним. Але добре видно, що актор вбраний лише в спідню білизну чорного кольору. Колега по зніманнях Наталка Денисенко відзначила, що Тарасик так радіє, бо повернулася кохана.

Отже, ми вже бачили, як Цимбалюк із Готочкіною танцюють, стрибають, займаються гімнастикою, снідають. Пам’ятаємо навіть, як Світлана відлупцювала благовірного рушником, оскільки їй вночі наснилося, що чоловік її зрадив. Чого чекати наступного разу?

Популярне

Схожі статті

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.

“Хто я такий, щоб не одобрювати?”: Арсен Мірзоян зізнався, чи часто бачиться з зятем своєї дружини Антоніни

Арсен Мірзоян одружився з Тонею Матвієнко, коли та виховувала доньку Уляну. Нині дівчині вже 25 років, і вона знайшла собі другу половинку. Чи поладив музикант із зятем?

Проводять ночі не самотою: Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв показали, з ким ділять свою подушку

Любов до тварин у деяких людей настільки безмежна, що вони ладні поступатися власною подушкою, аби тільки годованцю було зручно. Саме такими виявилися Катя Кузнецова, Андрій Джеджула, Алан Бадоєв.

Руслана Лижичко прилинула до Льоні, а Камалія – до Сені: з якої нагоди обіймаються з чужими чоловіками

Знаменитості зазвичай настільки емоційні, що поводяться набагато розкутіше, аніж решта людей. От і Руслана Лижичко та Камалія можуть запросто обійматися з чоловіками. З якої нагоди?

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.