facebook

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

Днями третій президент Віктор Ющенко відвідав разом із другою дружиною Катериною допрем’єрний показ стрічки “Хазяїн 2. На своїй землі” з Богданом Бенюком у головній ролі.

Як виглядає дружина 3-го президента Віктора Ющенка

Всі здивувалися, адже багато хто вважав, що подружжя розсталося. Віктор Андрійович начебто залишився у своєму маєтку під Києвом, а його американська дружина повернулася за океан з початком повномасштабного вторгнення.

Як виглядає дружина 3-го президента Віктора Ющенка

Все виявилося трішечки не так. Віктор та Катерина Ющенки частенько виїжджають за кордон із певними місіями. Та багато часу проводять і в Україні. Так, День Незалежності Америки, 4 липня, пані Катерина зустріла в Штатах, не забувши нагадати присутнім, що Україна теж виборює власну незалежність.

Як виглядає дружина 3-го президента Віктора Ющенка

А у червні подружжя Ющенків побувало у Львові, де зустрілося з родиною мера Андрієм Садовим та відвідало чимало цікавих місцин Західної України. Взимку теж гуртом подалися до Південноафриканської республіки, щоб обговорити найнагальніші питання. Зокрема, викрадення українських дітей.

Як виглядає дружина 3-го президента Віктора Ющенка

Віктор Андрійович виступав перед студентами та викладачами університету в Цюриху. Звісно, не обійшлося від поїздок до Карпат. А ще пара поблукала історичною забудовою британського парламенту.

Як виглядає дружина 3-го президента Віктора Ющенка

Отже, після відставки з поста президента країни Віктор Андрійович із дружиною продовжують активну діяльність як в Україні, так і за кордоном. Пара вже 26 років разом. За цей час поставили на ноги трьох дітей – Софію, Христину та Тараса.

Як виглядає дружина 3-го президента Віктора Ющенка

Старшій доньці подружжя вже 25 років, друга донька на рік молодша, а 20-річний син нині перебуває на навчанні у США, вражаючи викладачів університету своїм надзвичайним IQ.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова перетворилася на Кінг-Конга й переступила багатоповерхівку: таке можливе для жінки з досвідом

Оля Полякова продовжує дивувати прихильників довжиною своїх чарівних ніжок і не тільки. На цей раз взяла приклад із Кінг-Конга, з легкістю переступаючи багатоповерховий Палац Спорту.

“Хоча б губи не більші за обличчя”: зʼявилося фото першої учасниці “Холостяка-13” з Олександром Тереном

З дня на день розпочинається премʼєра довгоочікуваного 13 сезону проєкту "Холостяк", який з нетерпінням чекає вся країна. Головний герой цього сезону не простий, саме, як і учасниці.

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.