facebook

Круті неньки, слухняні дівчиська: Дорофєєва, Сумська, Матвієнко — мами, що прокладали донькам зірковий шлях

Кожна мама мріє підтримати свою дитину, коли вона робить свої перші кроки у кар'єрі.  Але для тих, хто має знайомства в шоу-бізнесі, ця підтримка перетворюється на справжню рятівну мережу зв'язків.

Саме такими опорними силами стали матері Наталії й Ольги Сумських, Тоні Матвієнко та Наді Дорофєєвої. Історії цих родин доводять: за великими зірками часто стоять не менш великі мами.

Сумські

Говорячи про відомий акторський рід Сумських, не можна оминути постать Ганни Іванівни Сумської, яка з молодих років привчала своїх дочок до сцени. Наталія та Ольга, здається, змалку вдихали театральне повітря, наповнене ароматом гриму, важких куліс та легкого мерехтіння софітів. Під пильним оком матері дівчата навчилися любити сцену, ставитися до акторства як до спадщини, якою потрібно пишатися, та, звісно, наполегливо працювати, щоб її зберегти. Нині Наталія та Ольга не тільки продовжують сімейну справу, а й ведуть за собою своїх дітей, відкриваючи їм двері у світ мистецтва.

Ганна Сумська з чоловіком та доньками. Скриншот фото з Мережі

Матвієнко

Тоня Матвієнко — співачка, чий талант дбайливо розкрила її знаменита мати, Ніна Матвієнко. У багатьох інтерв’ю Ніна наголошувала, що завжди бачила в Тоні неабиякий дар. Саме тому, коли дівчина проявила перший інтерес до музики, Ніна не вагалася — її підтримка стала твердим плечем і впевненим орієнтиром для юної артистки. Маючи за плечима десятиліття сценічного досвіду, Ніна знайшла час і сили на те, щоб допомогти доньці зробити перші кроки на музичному шляху.

Ніна Матвієнко з донькою та онуками. Скриншот фото з Мережі

Дорофєєва

Історія Надії Дорофєєвої, на відміну від сестер Сумських та Антоніни Матвієнко, бере початок не в театральній династії, а у звичайній родині з Криму. Її мати, хоч і не мала знайомств у світі шоу-бізнесу, зробила все можливе, щоб її талановита донька змогла зійти на сцену. Викладач університету за професією, ця жінка вклала у мрію Надії не менше сил, ніж відомі мами-артистки. Вона постійно супроводжувала доньку на репетиції, підтримувала її експериментальні образи, допомагала знаходити можливості для виступів, а часом і просто тихо спостерігала за її поступом, гордо дивлячись, як її дитина йде “через терни до зірок”.

Дорофєєви Ольга та Надя. Скриншот фото з Мережі

Популярне

Схожі статті

Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Історія Лесі Нікітюк нагадує — щось середнє між "Попелюшкою" і "Котигорошком". Дівчина, яка колись ламала жарти на сцені "Розсміши коміка", з часом перетворилася на одну з найуспішніших телеведучих.

Палюшки схожі на галушки, але готуються трішки по-іншому: рецепт ситної української страви на обід чи вечерю

Ця страва переносить нас у дитинство, коли бабуся діставала з печі гарячі, духмяні пальчики. Це смак домашнього тепла, турботи, а також простота, яка може зробити будь-який обід чи вечерю особливою. 

Більше коропа не смажу, а готую так, як навчила знайома грузинка: аромат такий, що сусіди рецепта просять

Як відомо, кожен народ має свою кулінарну перлину. Ми звикли, що короп завжди смажиться — рум'яна хрустка скоринка, ховає ніжне біле м'ясо. А в Грузії його готують по-іншому.

Як зараз виглядає перша дружина Назарія Яремчука, яка народила легенді 2 синів: хто б міг подумати, що їй 69

Про те, як виглядає зараз перша дружина Назарія Яремчука Олена Шевченко розповів ОBOZ.UA старший син співака. Він також поділився сімейними світлинами, які ніде раніше не публікувалися.

Пухкі яблучні сирники без борошна: геніально простий рецепт завжди тримаю в голові і жодного разу не схибила

Цей простий рецепт під силу навіть тим, хто тільки починає освоювати кулінарні ази. І ще одна приємна деталь — сирники можна приготувати без використання звичайного борошна.

Вигляд має пречудовий, але до чого тут спорт та ЗОЖ: Ані Лорак не каже правди про маніпуляції із зовнішністю

Ані Лорак вкотре привернула до себе увагу, заявивши про секрети своєї краси: спорт, здоровий спосіб життя, правильне харчування. Але, як це часто буває, історія виявилася не зовсім прозорою.