facebook

“Така зовнішність, такий типаж”: Артемій Єгоров пояснив, чому не отримує ролів ботаніків, а виключно мачо

Актор Артемій Єгоров поспілкувався зі своїми прихильниками й відповів на чимало цікавих запитань, окрім віку, ваги, зросту. Найперше, пояснив, чому постійно грає справжніх мачо.

В 33-річного актора Артемія Єгорова доволі насичений графік роботи. Лише цієї осені та на початку зими побачимо улюбленця в багатьох проєктах. Зокрема, в “Потязі 31 грудня”, “Розтині покаже”, “Песиках”, “Батьківському комітеті”.

Коли Артемію Єгорову дадуть роль ботаніка, а не мачо

Шанувальники звернули увагу, що Артемій переважно грає не просто позитивних персонажів, але справжніх мачо. Тому поцікавилися, чи побачимо Єгорова коли-небудь у ролі ботаніка чи, скажімо, представника ЛГБТ-спільноти. Знаменитий чоловік на це віджартувався:

“Кожен мачо, якого я граю, скритий гей і ботанік”.

А насправді пояснив, що він грає те, що пропонують, і не винен, що має “таку зовнішність, такий типаж”. Хоча свого героя у “Євродиректорі” Артемій з легкістю може зарахувати до ботаніків, а от на роль “голубого” лише очікує в майбутньому.

Коли Артемію Єгорову дадуть роль ботаніка, а не мачо

Єгоров не став приховувати від публіки, що стати актором може далеко не кожен. Потрібно народитися з відповідною мрією і мати шалену харизму. Новачкам актор-професіонал порадив відвідувати відповідні курси, майстер-класи, вступати у виші.

Обов’язково треба вести власний блог, публікуючи відео про себе чи, наприклад, співаючи. Усі зібрані фото- та відеоматеріали викладати у каст-групах та на відповідних сайтах. І тоді успіх обов’язково завітає до вас.

Найбільш за все інше Артемій Єгоров цінує життя та волю. Без них усе інше немає сенсу. Нині нас перетворили на табір, закривши кордони й навіть небо. Та все це має невдовзі закінчитися:

“Живем, друзі! Живем!”

Популярне

Схожі статті

За коханою хоч до Києва, хоч до Нью-Йорка: обранець Аліни Гросу ладен жити будь-де, аби лише разом

Аліна Гросу встигла двічі вийти заміж. Обидва її обранці – росіяни. Другий чоловік був присутній на першому весіллі знаменитості. Схоже, тепер пара врешті об'єдналася й здобула щастя.

“Ох, ці руді бестії!”: до Тарабарової та Булітко приєдналася Полякова – вразила пишною яскравою шевелюрою

Жінки полюбляють експериментувати з кольором волосся. Подекуди залишаються у новому іміджі надовго, а іноді просто покажуться рудою бестією, а потім повертаються до звичних відтінків.

“65 малюнків на своєму тілі”: режисеру видалося замало татуювань у Тараса Цимбалюка і йому домалювали ще

Тарас Цимбалюк відносно недавно відкрив для себе світ тату. Відтоді у нього на тілі з'явилося 65 невеличких позначок. Та режисерам і цього видалося замало, тож додали ще одну.

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.

Неймовірно простий, смачний та ароматний: знаменитий апельсиновий пиріг готую за лічені хвилини “на раз два”

Цей пиріг вже давно став популярним серед тих, хто любить побалувати себе чимось солодким і легким у приготуванні. Він дійсно в змозі перетворити будь-який звичайний вечір на святковий.

Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Історія Лесі Нікітюк нагадує — щось середнє між "Попелюшкою" і "Котигорошком". Дівчина, яка колись ламала жарти на сцені "Розсміши коміка", з часом перетворилася на одну з найуспішніших телеведучих.