facebook

Святе місце порожнім не буває: Катю Осадчу зі “Світського життя” потіснили Мирослава Мандзюк та Наталка Тур

Багато років поспіль ми дізнавалися новини шоубізу виключно зі "Світського життя". Наразі Катерина Осадча відмовилася від цієї програми. На зміну ведучій прийшли нові кадри.

Катя Осадча

Починаючи з 2008 року, глядачі щотижня линули до екранів телевізорів, щоб дізнатися головні новини українського шоубізу. Незмінна ведуча “Світського життя” вражала не менше, аніж селебріті, в яких вона брала інтерв’ю.

Катю Осадчу замінили інші ведучі

Катерина завжди була вбрана у найвишуканіші сукні. Її брендом був неодмінний закрутистий капелюшок на голові. Запитання були настільки гострими, що гості програми дивувалися – звідки ведуча настільки глибоко обізнана в подробицях їхнього життя.

Мирослава Мандзюк

З початком повномасштабного вторгнення Катерина Осадча закрила рейтингову програму й зайнялася іншими проєктами. Натомість її місце посіли інші інтерв’юєрки. Одна з них Мирослава Мандзюк з телеканалу СТБ.

Катю Осадчу замінили інші ведучі

Журналістка залюбки спілкується зі знаменитостями, ходить до них у гості чи запрошує на інтерв’ю в якийсь затишний куточок. Звісно, обходиться без капелюшків, але завжди має доволі показний вигляд.

Наталка Тур

Журналістку з “Люкс ФМ” деякі зірки навіть трішки побоюються. Дівчина завжди починає інтерв’ю з лайтових запитань, а потім поступово переходить до дуже відвертих. Зокрема, Жені Галичу довелося розповідати в ефірі, як вони з дружиною розв’язують інтимні питання на відстані.

Катю Осадчу замінили інші ведучі

Деякі просто не витримують напору ведучої і ганебно тікають від її мікрофона. Таке сталося з Надією Матвєєвою, кола Наталка поцікавилася стосунками з її молодим обранцем, та з Володимиром Кличком, що навідріз відмовився говорити про колишню наречену Гейден Панеттьєр.

Популярне

Схожі статті

Донька Камалії, яка повернулася в Україну, отримала серйозну травму і опинилася в лікарні: “Знову біль”

Лише кілька днів тому 11-річні доньки Камалії Мірабелла і Арабелла повернулися з Лондона в Україну. Та радість приїзду змінилася на справжнє випробування для однієї з дівчат.

“В житті багато підбрехувала”: Оля Полякова вперше заявила, що бреше журналістам задля піару

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що неодноразово "підбрехувала" журналістам, щоб створити навколо себе ажіотаж цікавості та додати ЗМІ роботи. Що саме вигадувала артистка заради сенсації?

За коханою хоч до Києва, хоч до Нью-Йорка: обранець Аліни Гросу ладен жити будь-де, аби лише разом

Аліна Гросу встигла двічі вийти заміж. Обидва її обранці – росіяни. Другий чоловік був присутній на першому весіллі знаменитості. Схоже, тепер пара врешті об'єдналася й здобула щастя.

“Ох, ці руді бестії!”: до Тарабарової та Булітко приєдналася Полякова – вразила пишною яскравою шевелюрою

Жінки полюбляють експериментувати з кольором волосся. Подекуди залишаються у новому іміджі надовго, а іноді просто покажуться рудою бестією, а потім повертаються до звичних відтінків.

“Така зовнішність, такий типаж”: Артемій Єгоров пояснив, чому не отримує ролів ботаніків, а виключно мачо

Актор Артемій Єгоров поспілкувався зі своїми прихильниками й відповів на чимало цікавих запитань, окрім віку, ваги, зросту. Найперше, пояснив, чому постійно грає справжніх мачо.

“65 малюнків на своєму тілі”: режисеру видалося замало татуювань у Тараса Цимбалюка і йому домалювали ще

Тарас Цимбалюк відносно недавно відкрив для себе світ тату. Відтоді у нього на тілі з'явилося 65 невеличких позначок. Та режисерам і цього видалося замало, тож додали ще одну.