facebook

Їх звела зубочистка: Андрій Бєдняков відбив Настю Коротку у суперника, але довго не наважувався одружитися

Кілька днів поспіль широкий загал обговорює розлучення пари Андрія Бєднякова та Насті Короткої. Подружжя всі вважали ідеальним. Пригадаймо, як розвивався їхній роман довжиною у 16 років.

Андрій Бєдняков та Настя Коротка по-різному розповідають про початок роману, але все ж дещо спільне у цих спогадах можна виокремити. Молодик тоді працював на металургійному комбінаті в Маріуполі.

У вільний від роботи час грав у КВК. Там якось і побачив Настю. Юнка була на 10 кг важча, ніж зараз. Їхня команда була зірковою, тож Андрію довелося розробляти план, як потрапити з дівчиною на одну сцену.

Історія кохання й розлучення Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Наявність величезного суперника-спортсмена нашого героя не зупинила. Бєдняков тоді носив довге волосся, тож саме цим атрибутом привернув увагу дівчини. А якось на вечірці після виступу команди Коротка гукнула: “Де зубочистки?”

Андрій не втратив свого шансу й подав дівчині жадане попри те, що сидів доволі далеко. Той вечір можна по праву вважати початком їхнього роману. Щоправда, робити пропозицію руки й серця парубок чомусь не поспішав.

Історія кохання й розлучення Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Він би й згодом не розписався з коханою, але втямив, що для неї це дуже важливо, тому й побралися, коли вже 6 років жили разом. Це відбулося у 2014 році. За рік родина поповнилася донькою Ксенею.

У 2022 році Коротка завагітніла вдруге. Щоб убезпечити дружину й доньку від повномасштабного вторгнення, глава родини відправив їх аж до Америки. Саме там у жовтні на світ з’явився син Остап.

Історія кохання й розлучення Андрія Бєднякова та Насті Короткої

Татусь зміг потримати на руках нащадка, коли тому було вже 8 місяців. Настя з двома дітьми приїхала до України та згодом знову повернулася назад за океан. Новину про розлучення спочатку озвучив чоловік.

Згодом Анастасія підтвердила його слова у своєму Інстаграмі, подякувавши за довгий і складний час, який пройшли разом. Бєдняков відгукнувся, жартома побажавши ексдружині, щоб його наступник хропів, був некрасивий і мав маленьку чоловічу гідність. Хоча саме такий у неї, мовляв, уже був. Втім уже серйозно пообіцяв бути поруч, що б не трапилося.

Популярне

Схожі статті

Антоніна Матвієнко заявила, що не стала фанаткою 19-річної Klavdia Petrivna: “Я не можу її довго слухати”

43-річна українська артистка Тоня Матвієнко зізналася, що їй не дуже імпонує молода виконавиця Klavdia Petrivna, яка у свої 19 років стала однією з найпопулярніших співачок України.

“Він тримає мене”: Маша Єфросиніна зізналася, які стосунки має з чоловіком Тимуром Хромаєвим після кризи

Маша Єфросиніна поділилася, чим сьогодні займається її чоловік та яка "погода", сьогодні царює у стосунках пари. Адже ведуча неодноразово зізнавалася, що в їх коханні буває присутня криза.

Жити “тут і зараз” та багато мріяти: Володимир Дантес розкрив таємницю гармонійних стосунків з Кацуріною

Відомий український співак Володимир Дантес щиро поділився, що йому допомагає підтримувати гармонійні стосунки з новою обраницею Дашею після розлучення з Надею Дорофєєвою.

Донька Камалії, яка повернулася в Україну, отримала серйозну травму і опинилася в лікарні: “Знову біль”

Лише кілька днів тому 11-річні доньки Камалії Мірабелла і Арабелла повернулися з Лондона в Україну. Та радість приїзду змінилася на справжнє випробування для однієї з дівчат.

“В житті багато підбрехувала”: Оля Полякова вперше заявила, що бреше журналістам задля піару

Українська співачка Оля Полякова зізналася, що неодноразово "підбрехувала" журналістам, щоб створити навколо себе ажіотаж цікавості та додати ЗМІ роботи. Що саме вигадувала артистка заради сенсації?

Святе місце порожнім не буває: Катю Осадчу зі “Світського життя” потіснили Мирослава Мандзюк та Наталка Тур

Багато років поспіль ми дізнавалися новини шоубізу виключно зі "Світського життя". Наразі Катерина Осадча відмовилася від цієї програми. На зміну ведучій прийшли нові кадри.