Тіна Кароль в обтягуючому комбінезоні похвалилася апетитною фігурою, стоячи на руках: Балану пощастило

Співачка продемонструвала підписникам процес тренування для підтримки себе в формі.

Українська співачка Тіна Кароль любить демонструвати у своєму особистому блозі результати професійних або аматорських фотосесій. Артистку вважають справжнім прикладом жіночності і елегантності на вітчизняній естраді.

Сама ж Тіна вирішила поділитися невеликим секретом того, як вона підтримує себе у формі. Співачка опублікувала відео із шматочком свого тренування.

Артистка ходила на руках у спортивному світлому комбінезоні, який підкреслював підтягнуті сідниці і стрункі ноги Кароль.

Шанувальники співачки були в захваті від таких спортивних можливостей виконавиці. Вони залишили Тіні сотні приємних коментарів, зазначивши, що спорт — це сила.

Деякі зізналися, що Кароль є для них справжнім мотиватором працювати над своїм тілом і духовним розвитком.

“Спорт — це сила! Спорт — це життя! Тіна кожен раз мене мотивує”, — відзначили підписники співачки.

spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.