Юлія Висоцька показала себе у молодості: такою вона підкорила Кончаловського (ФОТО)

Телеведуча Юлія Висоцька показала, якою вона була 24 роки тому — тоді їй було всього 23.

Телеведуча Юлія Висоцька та режисер Андрій Кончаловський разом вже 22 роки. Не дивлячись на те, що різниця між подружжям складає 36 років, вони пройшли разом як щасливі моменти, так і справжню трагедію — вже понад шість років їхня донька Маша знаходиться в комі після страшної аварії.

Після трагедії подружжя не тільки не розлучилося, але і згуртувалося ще більше і вже довгі роки бореться за здоров’я і життя своєї дочки.

46-річна Висоцька вирішила поділитися унікальним знімком, на якому їй 24 роки — саме в той період вона познайомилася з майбутнім чоловіком.

На знімку з пропуску на кінофестиваль “Кінотавр” видно, що майже чверть століття тому Юлія була володаркою довгого рудого волосся і блискучої посмішки, яка, насправді, прикрашає Висоцьку і сьогодні.

До слова, нещодавно чоловік Юлії, Андрій Кончаловський, відверто поділився своїми почуттями до дружини. За його словами, вона зараз є головним сенсом його існування, вона і їхня спільна донька Марія.

“У Віктора Франкла головна філософія: мати силу — знайти мету. Тому що життя без мети безцільна. Моя мета, щоб вона одужала. Це є сутністю мого життя і Юліного. І ця віра невблаганна», — відверто зізнався Кончаловський.

Режисер також додав, що їхній доньці зараз набагато краще.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.