Катя Осадча похвалилася своїми черешеньками в купальнику: відкрила літній сезон (ФОТО)

Українська телеведуча Катя Осадча поділилася у своєму особистому блозі новим фото.

36-річна телеведуча славиться серед тусовки українського шоу-бізнесу своєю працьовитістю, легкістю на підйом і цінностями, які для неї найважливіші — сім’я та родина.

Катерина вже більше трьох років перебуває у шлюбі з колегою по цеху Юрієм Горбуновим. Подружжя виховує трирічного сина Івана.

Але може Осадча похвалитися і своєю модельною фігуркою — телеведуча має довгі стрункі ноги, плоский живіт, і підтягнуті сідниці.

Тому Катя ніколи не соромилася приміряти короткі шорти, бандажні сукні і короткі спідниці. В іншому, варто відзначити, що вона любить експериментувати з нарядами, при цьому відрізняючись елегантним і жіночним стилем.

Завдяки стрункій фігурі Осадчій пасує практично все, що вона одягає. Не соромиться телеведуча хвалитися і фотографіями в купальнику. Знімком в чорному пляжному вбранні вона поділилася у своєму особистому блозі.

Катерина без макіяжу і з зібраними волоссям позує з тарілкою ягід — черешень і полуниці. “Літо — найпрекрасніша пора”, — підписала свою публікацію Осадча, отримавши у відповідь безліч компліментів від коментаторів.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.